Много е тежко да загубиш някой, който ти е бил

...
Много е тежко да загубиш някой, който ти е бил
Коментари Харесай

5 признака, че близък човек, отишъл си от този свят, е до нас

 душата-на-човек

Много е тежко да загубиш някой, който ти е бил непосредствен. Рано или късно в живота на всеки настава подобен миг. За съжаление… Това е суровата действителност на живота ни. Но макар че обичаните ни хора ни напущат във физически проект, те от време на време се връщат при нас. Достатъчно е да обърнете внимание на избрани знаци:

Усещате миризмата му

Когато духът на непосредствен човек идва при вас, може да забележите това по няколко признака. Основният е неговата миризма.

Миризмата, асоциирана с обичания човек, свидетелства за доста мощна връзка сред вас и него. Тя може да бъде миризма от избран парфюм. Може да бъде миризмата на вашето обичано ядене. Ценете тези моменти. Това е обръщение от ваш непосредствен човек…

Появява се в сънищата ви

Също по този начин нашите обичани хора, отишли си от този свят, поддържат връзка с нас благодарение на сънищата. Подсъзнанието на човек е по-открито за духовния свят по време на сън.

Обикновено сънищата, в които ни се явява непосредствен човек, са доста реалистични и не наподобяват на сънища. Обърнете внимание на детайлите. Може би сънят съдържа някакво особено обръщение за вас?

Постоянно губите нещо

Забелязвате ли, че непрекъснато губите нещо? Сложили сте телефона на едно място, а той като че ли се е изпарил? Може би ваш другар или родственик са решили да се пошегуват с вас? Звучи необичайно, само че в случай че те са в различен свят, това не значи, че са си изгубили възприятието за комизъм и не могат да се помайтапят. Просто се посмейте дружно.

Странни мисли

Могат да ви идват мисли, които не са присъщи за вас. Освен това може да започнете да водите вътрешен разговор: задавате си въпрос и сами (а може би не сами) си отговаряте. Това също може да бъде дело на умрелите. Ако в главата ви е пристигнала привидно странна мисъл, добре я обмислете.

Знаци по време на погребения

Душите на умрелите посещават личните си погребения. Обикновено околните не обръщат внимание поради тъгата, в която са потънали. Но даже на погребения могат да се виждат знаци. Може би по този метод обичаните ни хора желаят да ни утешат и да ни кажат, че няма потребност да страдаме толкова…?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР