Много е тъжно, че някой задкулисно прави дневен ред на

...
Много е тъжно, че някой задкулисно прави дневен ред на
Коментари Харесай

Политиците трябва внимателно да решат какво ще правят

Много е тъжно, че някой подмолно прави дневен ред на страната и се занимаваме една седмица да обсъждаме противоконституционно действие. Даваме самун за последващи такива дейности в нашата политика. Това мнение изрази Евгени Кънев в ефира на Нова телевизия по отношение на пуснатите от депутата записи от Националния съвет на " ".

Според Кънев няма нищо притеснително в тези записи и той не вижда за какво би трябвало да се трансформира формулата за сформиране на държавно управление. „ Кое сега трансформира нещата? “, попита той.

„ Фишекът гръмна, вредите са ясни. Тъжното е, че всички смислени анализатори и политици приказват, че би трябвало да има държавно управление. Политиците би трябвало деликатно да решат какво ще вършат “, сподели Жоро Куртев. И той е безапелационен, че това са нелегално пуснати записи.

„ Това значи, че страната не действа вярно. ДАНС се обажда и предлага да охранява лицето, пуснало записите, а тази работа няма такива пълномощия “, съобщи той. „ Очевидно е, че би трябвало да има смяна в тези служби. Има и други записи и фотоси, които се държат на други места. Информацията очевидно към този момент е където би трябвало, само че тук е мястото на политиците да спрат това. Хората споделиха че желаят държавно управление “, добави Куртев.

Асен Генов счита, че в тази обстановка няма верен ход.

„ дължи пояснение за какво е направил тези записи. Грешката на беше, че сподели авансово какво ще бъде пуснато, даже с цитати. Третата неточност е, че политиците ни не се учат от грешките си. Личното им пространство е доста стеснено. Отвсякъде нашите избраници стъпват изкривено “, разяснява той.

Кънев съобщи, че е в реда на нещата шефовете на най-важните служби да бъдат разисквани с непознатите служби и сътрудници. „ Отвън ни нямат доверие и по тази причина не сме в Шенген. Те ни нямат доверие, тъй като службите са пробити “, аргументира се той.

Генов съобщи,че казусът е, че и ПП-ДБ са влезнали в изборите с трика, че няма да създадат дружно каквото и да е било. „ Но видяха, че няма по какъв начин да стане “, сподели той.

Попитани ще се наложи ли да се вършат огромни промени, с цел да може да се сформира държавно управление, Куртев отговори, че обстановката е доста тегава. „ Имаше прекомерно доста наливане на масло в репликата „ Никога с другия “, сподели той, „ Кое е по-важно за България? Да има държавно управление или да се сменят хора? Всяка власт идва с хората си. Служебната власт също смени доста хора с техни “, отговори Кънев.

Куртев е безапелационен, че договарянията сред и ПП-ДБ би трябвало незабавно да бъдат размразени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР