Много е страшен Кирил Петков“. Това каза смеейки се Лена

...
Много е страшен Кирил Петков“. Това каза смеейки се Лена
Коментари Харесай

Лена Бориславова се смее: Много е страшен Кирил Петков

„ Много е заплашителен Кирил Петков “. Това сподели смеейки се Лена Бориславова вместо отговор на въпрос дали е правилно, че тя е повода за чупенето на шишета от страна на някогашния министър председател, за което заяви Бойко Борисов.

Въпросите бяха заложени от журналиста Неизбежния Караколев, излиза наяве от видео в YouTube. Според източници на Tribune, това се e случило предишното лято, а очевидци на изблика станали всички водачи в обединението ПП/ДБ – в това число Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев, като последният избягал с опрощение за среща в украинската посланичка. На 26 юни  Петков се прибира гневен и на пожар от гръцкия остров Лефкада, а Борисов го посреща с въпрос за какво и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова. Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред водача на ГЕРБ.

Караколев подсети на Бориславова и предходни изказвания за експанзия на Петков по отношение на някогашния народен представител Александър Дунчев, само че тя отклони въпроса. Бориславова разкритикува въпроси на Караколев за записите от AIRBNB квартирата, че претопля остарели манджи и жълти вести. После влиза в заведение, затворено за външни лица и мъже споделят на журналиста да се разкара.

Ресторантът е до НДК и се споделя Le Rose.

Вътре камерата снима някогашния дипломат в Саудитска Арабия Димитър Абаджиев.

Димитър Абаджиев беше народен представител от Съюз на демократичните сили и ДСБ. По-късно се причисли към РЗС на Яни Янев. Беше и наблюдаващ в Европейския парламент. Бил е още наш представител в " Набуко " и общоприет консул в Шанхай, написа за него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР