Много е сложно, има обжалвания на база действащо законодателство преди

...
Много е сложно, има обжалвания на база действащо законодателство преди
Коментари Харесай

Държавата ще прави карта на всички строежи в чувствителни зони по Черноморието

Много е комплицирано, има обжалвания на база настоящо законодателство преди 2008 година. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по отношение на мъчителния въпрос за строителство по Черноморието.
Ангелкова категорично акцентира, че на плаж не може да се строи. В зона А и зона Б към този момент може да се строи след позволение, само че при съблюдаване на избрани параметри за височина и застрояване. Започнали сме инспекция от предишния месец, изисках от всички черноморски кметове какви разрешителни за градеж са дадени в зона А и Б по Черноморието ни – с цел да можем да проучваме какво да чакаме като строителство, посочи министърът пред Нова телевизия.
По отношение на статистиката за туристите и какъв брой е вярна, Ангелкова отново сподели, че се регистрират нощувките в категоризирани места. Можело обаче да има измами при хотели 3 звезди и надолу, само че с стартирането на новата система за доклад към Национална агенция за приходите (Единна система за туристическа информация прави връзка към Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи, Национален статистически институт и Министерството на туризма) към този момент щяло всичко да се следи. Ще има и санкции, в случай че не се подават данни, предизвести министърът, само че добави, че наказания ще почнат да се постановат от 1 октомври тази година, като от през днешния ден към този момент би трябвало хотелиерите да подават данни.
Имах покана, само че съответствува с задължения, няма по какъв начин. Следващата година, да сме живи и здрави, уповавам се да отида, сподели Ангелкова и по отношение на церемонията по " Оскар " -ите. Тя беше на миналогодишната гала и това провокира въпроси с какви пари е отишла, като отговорът беше, че е по покана и е употребила персонални средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР