Много е просто, ама е трудно, мамка му.И аз се

...
Много е просто, ама е трудно, мамка му.И аз се
Коментари Харесай

Дълбокото неумение да бъдеш жена

Много е просто, но е мъчно, мамка му.

И аз се качих на третия етаж, където е много проветриво, тъй като както нормално не знаеш какво да правиш. А нещо от вътрешната страна те дръжка и подскача в стомаха ти. Видимо нищо не е се трансформирало, като се изключи че по лицето си съчетаваш пъпки и бръчки. Shit happens!

Всички, закръглили цифрата 30, си даваме препоръки и вътрешно се убеждаваме, че няма метод житейският пъзел да не се подреди най-сетне. Ама би трябвало и ние нещо да създадем, нали по този начин? Аз персонално считам в идващите 10 години да отработя някои неща, на които преди се подигравах или не зачитах.

На първо място ще се науча да одобрявам похвали. Без сигналното доматено алено, което завзема лицето ми, или пък гледането в една точка, а още по-малко нервния смях, съпроводен от

Верно ли, копеле, те кефи тая рокля на цветя!

Другото значимо, което считам, че уверено ще облекчи всекидневието ми, е понякога да оставям някой съвременен пич да свърши мъжката работа. Дори да съм уверена, че ще се изложи, това си е негово персонално право. Иначе просто заличаваме половете, ставаме всички машини или пък си провокирам ранна херния.

Обещавам да привикна с тялото си, което не е нито съвършено, нито рисково грозно. Стига крайности! Просто тяло, с което пребивавам. И да мога да облека костюм, просто сега не желая. Между другото това, че внезапно сменяш дрешника си на 25 с този на корпоративния свят, не те прави пораснал, най-малко вътрешно.

Дойде моментът да се отпуснеш и да позволиш различен да ти заплати сметката, без да се бъркаш нервно или пък са дърпаш сметкодържача.

Мина времето, когато с другарчето събирахте стотинки и поръчвахте кола с две сламки в бара на НДК.

Да имаш си лични пари, само че в случай че някой те е поканил на вечеря, се приема с усмивка и положително въодушевление. Следващият път е твой ред

Ще стане дума и за секс, несъмнено. Ако продължаваш да се състезаваш по време на интимни милувки, най-вероятно много губиш. Това не е спорт, в който някой би трябвало да излезе от горната страна. Само в дословния смисъл е разрешено, всичко друго е тийни поза. Помисли какво в действителност харесваш, от какво имаш потребност и тогава сигурно ще останеш удовлетворен, както и индивидът с теб.

Ето че и аз започнах да църкам препоръки, а сякаш и аз се учех. Спирам дотук и се мятам в дълбокото неумение да бъда жена.

Автор: Белослава Димитрова

Инфо: http://goguide.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР