Много е написано за това колко са полезни лимоните, заради

...
Много е написано за това колко са полезни лимоните, заради
Коментари Харесай

Поставете лимон до леглото си и ще се изненадате на промените

Много е написано за това какъв брой са потребни лимоните, поради високото им наличие на витамин С. Вярвате или не, само че слагането им в чай, питиета и ястия може да е единствено част от ползотворното им приложение. Ако  оставите чинийка с лимон на нощното си шкафче, можете да измененията доста неща:
Концентрацията ви ще се увеличи: Ако вдишвате аромата на лимона ще подобрите паметта си и работата на мозъка. Учени в Япония са открили, че даже на работното си място, хората вършат по-малко неточности.
 Ползите от водата с лимон, за които даже не подозирате Ползите от водата с лимон, за които даже не подозирате
Ползите от водата с лимон не са за занемаряване. Много хора са сюрпризирани да научат, че топлата лимонова вода е извънредно потребна....
Почивате и се отпускате по-добре: Ароматът на цитруси успокоява нервната система, понижава тревогата и доста понижава напрежението след тежък ден. За да помогнете на тялото си да се зареди по-лесно можете да употребявате и етерично масло от лимон.
Подобрявате настроението си: Етеричното масло от лимон има потвърдено деяние против меланхолия. Ако желаете да сте в положително въодушевление, заложете на този безоблачен плод преди да потърсите помощта на медикаменти.
Пречиствате въздуха от микроби: Лимонът не просто ухае добре, той има и бактерицидни свойства. Идеален е да пречистите въздуха в помещението, в което спите.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР