Много е лесно да се държиш безотговорно и да разделяш.

...
Много е лесно да се държиш безотговорно и да разделяш.
Коментари Харесай

Цветанов се обявява против внушенията като елементарен подход

" Много е елементарно да се държиш безконтролно и да разделяш . Когато един политик не може да предложи опция, залита в полето на персоналните нападки. Да правиш внушения е доста обикновен метод. Отговорният политик си служи с обстоятелства ", съобщи Цветан Цветанов пред над 140 дами ГЕРБ.

" По време на КСНС Румен Радев не съумя да даде рационално пояснение за какво назначеният от него длъжностен кабинет побърза да приключи процедурата по желание на нови бойни самолети. Попитах и за какво е позволил служебното държавно управление да подпише толкоз неизгодни за нас дълготрайни контракти в областта на защитата, а той трансферира отговорността на тогавашния министър . Този министър в този момент е негов консултант ", разяснява Цветанов.

Той изясни, че в мнението, с което КСНС е трябвало да излезе след края на съвещанието, на никое място не е попадала позицията на страните-членки на Европейски Съюз за химическите офанзиви в Сирия, Резолюцията на Организация на обединените нации от 2013 година, позицията на Могерини за тези офанзиви, позицията на НАТО, която гласеше, че информацията на Съединени американски щати, Англия и Франция е изцяло задоволителна, с цел да се направи точно заличаване на точки, в които се създават химически оръжия. " В това мнение по-скоро имаше припокриване с позицията на Русия ", добави Цветанов.

 Президентството опровергава изказванията на Цветанов
Президентството опровергава изказванията на Цветанов

Администрацията на Радев разгласява препоръчаната на КСНС позиция

Според Цветанов Българска социалистическа партия са изкривили дебата по доста тематики , като за следващ път са се заиграли със страховете на хората. " Примерите са доста - неуспехът на европредседателството, рухналата ограда по границата с Турция, отделянето на Кърджали от България, злоупотребите в санирането и Истанбулската спогодба ", добави той

" Икономическият напредък и рекордният Брутният вътрешен продукт ни дава опция да отделяме повече средства за другите сфери - защита, обучение, пътна инфраструктура и други Това е нашата философия, това е философията на десните систематични партии - да се харчи толкоз, какъв брой си изкарал. Всеки различен метод носи опасности от рецесии " ", акцентира Цветанов и добави, че е извънредно щастлив, че сега се работи интензивно по реализирането на основните за района Автомагистрала " Хемус " и пътят Ботевград-Видин.

 Румен Радев да не стои разкривен сред Русия и Европейски Съюз, настоя Плевнелиев
Румен Радев да не стои разкривен сред Русия и Европейски Съюз, настоя Плевнелиев

" Ако реши да върви на изток, би трябвало да се дефинира "

Припомняме, напрежението сред Радев и Цветанов още веднъж стартира да се повишава след вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност. Според Цветан Цветанов в препоръчаната от президентската институция позиция на съвещанието на КСНС е имало апел за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО. Тази заран размяната на реплики продължи, като от президентството опровергаха думите на Цветанов като манипулативни.

Явно господин Цветанов по-трудно осмисля това, което чете . Такава констатация направи президентът Румен Радев в коментара си след следващия скандал и замяна на реплики със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Държавният глава уточни, че неслучайно упорства за по-добро обучение .

 Румен Радев загатна, че Цветанов не чете добре
Румен Радев загатна, че Цветанов не чете добре

Държавният глава уточни, че неслучайно упорства за по-добро обучение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР