Много е коварна болестта! Кокали, мускули болят, губиш обоняние, след

...
Много е коварна болестта! Кокали, мускули болят, губиш обоняние, след
Коментари Харесай

Коцето с разтърсващ разказ за битката си с коронавируса

Много е подла заболяването! Кокали, мускули болят, губиш подушване, по-късно стартира да те тресе. Това съобщи за Нова тв Константин, който.



"Пия витамини, пия антибиотици. Много хора ме питат по какъв начин си. Като изключим, че на дискотеката сме били кепенците, толкоз хора са на открито и не могат да си обслужват заемите и да си хранят децата, няма концертна активност, няма никакви приходи на никое място, аз и родителите ми сме заболели от най-коварния камшик на планетата, съм добре ", сподели артистът.

"Много е подла заболяването! Кокали, мускули болят, губиш подушване, по-късно стартира да те тресе ", безапелационен бе той.

"Аз съм не толкоз млад, само че имам мощен организъм, калявал ме е нощем на ред участия. Срещал съм доста хора, които обновяват имунната ми система. Надявам се обаче родителите ми да са добре. Днес съм с половин усмивка и чувствам, че имам възприятието за подбив, и мога да съм това, което съм си аз, тъй като през вчерашния ден бях бледен отвред ", добави Константин.

Той има и доста чудноват признак на ковид, който досега не е бил споделян от някого. "Около 30 кв. см. под гърдите кожата на корема ми е свръх сензитивна, все едно съм изгорен на солариум. Изпитвам доста странни неща ".

"Иначе нямам подушване. Ако някой се изпусне до мен, няма да схвана. Иначе други неща като киселина, сол и прочие са си както преди ", сподели още артистът.

Запитан какво би споделил на хората, които се съмняват в съществуването на ковид, Коцето съобщи: "Абсолютно да не се съмняват! Да съблюдаваме безусловно всички ограничения, рестрикции и правила и да си носим маските. Просто би трябвало да обичаме и нас, и близкия човек.

Болестта съществува, аз постоянно съм го вярвал и съм знаел, че е по този начин. Исках да видя по кое време ще пристигна моят ред - ето и аз съм в плен на COVID-19 ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР