Много диетолози съветват да се хапва поне 3-4 часа преди

...
Много диетолози съветват да се хапва поне 3-4 часа преди
Коментари Харесай

Напитки за стройна фигура преди лягане

Много диетолози поучават да се хапва най-малко 3-4 часа преди сън. Следвайки това предписание, огромна част от вас си лягат гладни. За да спите добре, в действителност би трябвало на стомаха да му е леко и той да е приключил своята активност. Но има метод да не се мъчите да заспите, гонени от вълчи апетит и той е в приема на подобаващи питиета.

Какво може да пийнете преди леглото без да се отрази на кантара:

Мляко

Обогатена с триптофан и калций, чаша цялостна с мляко спомага за възстановяване на съня. А колкото по-добре спите, толкоз по-малко хормони на напрежението ще създава тялото ви, което ще улесни и намаляването на тежестта ви.
Соево мляко
Аминокиселината, стимулираща съня, Триптофан се намира в нискокалоричното соево мляко. Когато пиете соево мляко, мозъкът го употребява, с цел да сътвори положителни хормони и да контролира тежестта.

Сок от грозде

Друга напитка, която оказва помощ за намаляване, е гроздовият сок. Експертите споделят, че дребна чаша чист гроздов сок преди лягане може да ви помогне да постигнете по-качествен сън и да изгаряте мазнини.

Чай от лайка

Този чай, пораждащ сън, оказва помощ за повишение равнищата на глицин. Това е невротрансмитер, който отпуска нервите и работи като лек седатив. Лайката е обвързвана с усъвършенстван глюкозен надзор и загуба на тегло.

Сок от грейпфрут

Пиенето на чаша сок от грейпфрут преди лягане оказва помощ за контролиране на секрецията на инсулин в тялото ви. Сокът от грейпфрут е с нискокалорично наличие и е богат на витамин С и калий, което също е отлично за вашата кожа.

Соев протеинов шейк

Според специалистите соевият протеин усъвършенства качеството на съня. Той генерира мелатонин, пораждащ сън и понижава равнищата на кортизола, като по този начин оказва помощ в битката с мастната тъкан.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР