Много дълго и упорито се борим с модела на ГЕРБ

...
Много дълго и упорито се борим с модела на ГЕРБ
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Много дълго се борим с модела на ГЕРБ, немислимо е да ги подкрепим

„ Много дълго и настойчиво се борим с модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи – немислимо е да подкрепим техен мандат. Днес  всички народни представители от Българска социалистическа партия ще бъдем в зала и няма да подкрепим кабинета „ Габровски “. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев  в ефира на bTV.
Той разяснява,  че от левицата са подготвени да водят диалози с „ Продължаваме промяната “ за сформиране на държавно управление с втория мандат, по време на които да бъдат разисквани цели и да се построи рамка, върху която да се стъпи за сформиране на държавно управление. 
„ Бихме седнали на масата за договаряния, тъй като считаме,  че служебният кабинет е противообществен – след 1 януари се подвига цената на газа с 40%, на водата -  с 22%, гражданската отговорност нараства, а те не внасят бюджет даже “, сподели още социалистът. 
Той уточни, че парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " е внесла извънредно мощен обществен пакет, който е приоритет за левицат.   " Ние държим на това, държим да преведем хората през рецесията, през провокациите, през зимата.  Ако зависи от Българска социалистическа партия, това ще се случи.  Ще подходим рационално и отговорно ", добави Ченчев.
„ При едни рационални договаряния, които сме потвърдили, че можем да водим, има късмет за сформиране на държавно управление “, счита депутатът от " Българска социалистическа партия за България ". 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР