Много често водачите изпитват затруднения при преминаване през кръгово кръстовище.

...
Много често водачите изпитват затруднения при преминаване през кръгово кръстовище.
Коментари Харесай

В такова кръгово не можете да се объркате ВИДЕО

Много постоянно водачите изпитват усложнения при прекосяване през кръгово кръстовище. Не един път сме ви показвали осъществявания на водачи из страната.

Най-честият проблем е препречването на пътя на другите участници в придвижването. Масово, навлизайки в кръговите, колите не се движат в лентата си, а в един миг просто засичат другите водачи. Това постоянно принуждава останалите да понижат или съвсем спрат, а не рядко се стига и до пътно-транспортно произшествие.

В Холандия са решили този проблем с слагането на изпъкнала разграничителна линия. Изпъкналото затруднение не разрешава промяната на ленти.

„ Как са го създали хората. И да не знаеш, и да не можеш, волю-неволю, ще си караш в лентата. Не е неприятно и нашите да се замислят. А в Унгария е с бетонни топки. Там пък *Ъпсурт*да сечеш платната. Ще опадат частите на драмолите. Хитро, поучително, наложително да си караш в лентата. Но хората и маркировка поставили. И леко разделяне на платната създали, “ разяснява Средко Иванов, който е приложил и видео.

Ето и фрагментите:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР