Много често сме във връзки, в които няма любов, няма

...
Много често сме във връзки, в които няма любов, няма
Коментари Харесай

4 знака, че във връзката ви няма любов

Много постоянно сме във връзки, в които няма обич, няма бъдеще, само че по някакъв метод се усещаме добре и спокойни в тях. Това успокоение обаче е лъжливо и не трябва да позволяваме дълго да сме с човек, с който не се обичаме същински. Ето кои са знаците, по които да разберете, че любовта ви не е същинска:
1. Нищо не се случва – безусловно сте гаджета с години, не предприемате никакви стъпки и всеки си стои безшумно на мястото, без да подхваща тази значима тематика. Връзки, в които няма брак, няма деца и с години стоят на едно място, са връзки, в които любовта несъмнено може да се постави под подозрение. Не оставяйте времето да си минава, тъй като животът е прекомерно къс. Намерете сътрудник, който ще желае всичко с вас и ще ви даде най-хубавото, което можете да желаете от една връзка.
 СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии
Всяка зодия има потребност от съвет в любовта, с цел да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в персонален проект. Понякога не осъзнаваме...
2. Не вършиме нищо кой знае какво дружно – времето, което двойките прекарват и по-точно методът, по който го прекарват, е доста индикативен за това има или няма обич във връзката. Ако пътувате, в случай че ходите на спектакъл, вечеряте в заведения за хранене, подарявате си прекарвания и къси уикенди за отдих, значи всичко е наред. Ако обаче всеки ден сте у дома пред тв приемниците и не вършиме безусловно нищо вълнуващо дружно, значи нещо не е наред.
3. Сексът е всичко, което имате – доста двойки се оплакват от това, че сексът във връзката им липсва. Но тук казусът е различен! Ако сте във връзка и сексът е единственото, което ви крепи и има значение, значи не се обичате в действителност, а по-скоро сте интимни сътрудници. Ако откакто сте били дружно в леглото, магията изчезва и към този момент не ви е толкоз значимо да сте в една стая с този човек и да вършиме нещо дружно, може би няма същинска обич посред ви.
4. Нямате общи проекти и фантазии – не вършиме проекти за лично жилище, не гледате в една посока, нямате общ бюджет и какво ли още не. Тези неща по никакъв начин не са маловажни и постоянно би трябвало да внимавате. Когато с един човек нямате общ път напред, по какъв начин очаквате любовта ви е да същинска и да издържи на времето? Просто би трябвало да намерите човек, с който да споделяте едни и същи проекти за бъдещето.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР