Много често се случва, когато предстоят избори - независимо дали

...
Много често се случва, когато предстоят избори - независимо дали
Коментари Харесай

Филип Станев : Всичко е в ръцете на българските граждани

Много постоянно се случва, когато предстоят избори - без значение дали локални или национални, да се търсят някакви извънредно скрити послания в съответното число и съответния номер. Има Такъв Народ получи номер 21, знаете в източните религии и изключително в тибетските - това е цифрата на просперитета, на бъдещето, на триумфа, на благоденствието. Има и един подобен филм; за тези, които се интересуват от кино, 21 грама - толкоз тежеше човешката душа. А какъв брой ще тежи вотът на локалните избори, то това ще решат българските жители. Това съобщи след жребия на ЦИК Филип Станев от Има Такъв Народ, съобщи кореспондент на

По думите му той не желае да се влиза в някаква невероятна мистичност и да се търсят скрити послания. " Всичко е в ръцете на българските жители ", отсече Станев и добави, че по този начин е постоянно по време на избори.

" Битките в некоалицията дано да си ги водят тези, които са от некоалицията. Видимо там текат процеси по разделяне, дали локалният избор ще бъде вододелът, който ще ги пусне по две русла на течащата буйна река на политиката - ще забележим занапред ", отсече още депутатът от Има Такъв Народ.

https://novini.bg/bylgariya/izbori/804170
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР