Много често нашите болежки не са свързани с вътрешни проблеми

...
Много често нашите болежки не са свързани с вътрешни проблеми
Коментари Харесай

Ще се изненадате: 9 вида болки, които са свързани с нервите, а не с болести

 Много постоянно нашите болежки не са свързани с вътрешни проблеми на организма, а с душeвността. В медицината терминът „ психосоматика “ се употребява за установяване на такива положения.

9 типа болки, които могат да демонстрират проблеми с психическото ви положение, а не с физическото.

1. Главоболие.

Главоболието най-често е породено от стрес, насъбран денем. Ако страдате от главоболие, измислете някакъв обред, който да ви помогне да се отпуснете. И го следвайте всекидневно.
Топла вана вечер е най-хубавият избор.

2. Болки във врата.

Ако постоянно усещате мъчителни признаци във врата, това може да се дължи на действителни проблеми, пред които сте изправени вие или вашите близки. Болката във врата е симптом на нервозен тик.

Съветваме ви да се концентрирайте върху любовта. И върху разбирането за какво и защо обичате околните си. Обикновено оказва помощ.

3. Болки в рамото.

Болката в рамото най-често значи единствено едно нещо: притиснати сте от доста прочувствен стрес. Може би през последните дни и седмици сте усещали огромно натоварване от външен напън и отговорност.

Най-добрият метод да се отървете от този тип болки е да се концентрирайте върху решаването на действителните си проблеми. Трябва да се справите с тях непременно!

В противоположен случай тежестта на този напън ще се популяризира върху вашите близки. Кой знае до какви проблеми може да докара това!

4. Болки в горната част на гърба.

Ако се усеща в региона на лопатките, това значи, че нямате задоволително прочувствена поддръжка.

Всъщност имате избор: или сами да се заемете с казуса и освен това да се заемете активно; или настоявайте някой непосредствен да показа тежестта с вас.

Говорете със брачна половинка или брачната половинка си. Това оказва помощ по-често, в сравнение с си мислите.

5. Болка в кръста.

Болката в долната част на гърба нормално значи, че сте прекомерно загрижени за парите. Тя може да ви споделя, че тъкмо в този момент е подобаващ миг да поискате покачване. Или започнете да употребявате приложения за финансово обмисляне.

6. Болки в лактите.

Тази болежка демонстрира, че сте устойчиви на смяна в живота си. Ако имате тежест в ръцете си, това значи, че животът ви наподобява доста сложен и даже тежък.

За да се отървете от тази болежка, ще би трябвало да извършите някои взаимни отстъпки със себе си и да поразтърсите малко нещата.

7. Болки в ръцете.

Болката в ръката нормално значи, че би трябвало да измененията обществения си кръг. Може би вие сами не подозирате, само че някои ваши другари и сътрудници безусловно „ изсмукват “ живота от вас с недоволствата и молбите си.

Опитайте се да създадете нови обществени връзки. Създайте нови другари. Ако е належащо, бъдете подготвени да промените работата си.

8. Болки в бедрата.

Хроничната болежка в тазобедрената става значи, че сте доста уплашени от идно или към този момент свършено пренасяне. Може би в живота ви са се случили други неприятни промени, свързани с околното пространство.

Съветваме ви да пандизите очите си за компликациите и да се отворите за смяна. Не бъдете толкоз деликатни, колкото преди, когато вземате значими решения. Научете се да бъдете смели!

9. Болки в коленете.

Болката в коленете е сигурен знак, че би трябвало да се научите по какъв начин да контролирате егото си. Понякога се раздува по този начин, че става отвратително и за вас и за близките!

Приемете, че не можете да контролирате всичко и да бъдете виновни за всички и всичко. Опитайте да станете доброволец да вземем за пример. Или дарете част от парите си за щедрост. Запомнете: всички сме смъртни и няма нищо, за което си коства да се вкопчваме с всички сили.

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР