Много често, когато започваме нова връзка се обръщаме към астрологията,

...
Много често, когато започваме нова връзка се обръщаме към астрологията,
Коментари Харесай

Зодиите, които се привличат, но не могат да бъдат заедно

Много постоянно, когато започваме нова връзка се обръщаме към астрологията, с цел да проверим до каква степен си подхождаме с нашата половинка. Понякога обаче връзките, които стартират добре и сантиментално, завършват доста бързо, написа каналът " Видео хороскоп " във vbox7. Ето и кои са зодиакалните комбинации, които имат неописуема химия между тях, само че не трябва да бъдат дружно.

Везни и Риби

Везните са въздушен знак, а Рибите са воден знак, което значи, че най-често нямат съвсем нищо общо между тях. Но въпреки всичко при тях може да се зароди буйна любовна връзка, стига да преодолеят неналичието на доверие, което царува.

Овен и Дева

Тяхната връзка в никакъв случай не може да бъде избрана като скучна. Девата е запленена от харизмата на Овена, а пък Овните намират Девите за доста мистериозни. Но казусът идва от там, че Девите не са подготвени да дадат нужната независимост на Овена в една връзка.

Везни и Телец

В тази връзка най-често липсва положителната връзка сред сътрудниците. Везните са същински обществени пеперуди, до момента в който Телецът обича уюта на личния си дом и това най-често е огромната пречка в тяхната връзка.

Лъв и Дева

Тази връзка е истински тест за нервите на Девата, която от време на време не схваща и не може да се оправи с нрава на Лъва. Тези два знака може да са отлични, когато работят дружно и е по-добре да бъдат в другарска връзка, в сравнение с в сантиментална.

Скорпион и Скорпион

В тази връзка просто няма никакво доверие сред сътрудниците, ето за какво такава любовна композиция най-често е невъзможна или доста сложна. Страстната натура на Скорпионите не им разрешава да паднат по тил и да вършат кой знае какви взаимни отстъпки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР