Много често жените в моята психологическа практика ми задават три

...
Много често жените в моята психологическа практика ми задават три
Коментари Харесай

При тези обстоятелства вие всъщност нямате мъж

Много постоянно дамите в моята психическа процедура ми задават три съществени въпроса.

1. „ Нямам мъж, усещам се зле и ме е боязън, уморих се да се боря за прехраната си, плюс това всички ме нараняват, какво да върша, къде да си намеря мъж? “

2. „ Имам мъж, само че всички ме нараняват, уморих се да се боря за прехраната си, усещам се зле и ме е боязън, какво да върша? “

3. „ Имам мъж, само че този мъж ме наскърбява, усещам се зле и ме е боязън, също така се уморих да се боря за прехраната си, какво да върша? “

На пръв взор наподобява по този начин, като че ли става дума за разнообразни обстановки. В първия случай казусът е явен - няма мъж. Няма кой да помогне, няма кой да се застъпи за тази жена, няма кой да я утеши. Това е и неприятно, и ужасно. В другите случаи има мъж - това значи, че казусът не е този, а някакъв различен, и дамата се усеща зле и уплашена заради някаква друга причина. Но казусът не е у нея.

По този метод обстановката " и неприятно, и ужасно " се разделя на три случая. Тя е и неприятна, и страшна, тъй като няма мъж. Тя е и неприятна, и страшна, тъй като има мъж, само че той не прави нищо. Тя е и неприятна, и страшна, тъй като има мъж и той прави и неприятни, и страшни неща.

Ако и трите уравнения са верни и първата част в тях е една и съща, това значи, че и вторите им елементи са равни една на друга. " Има мъж, само че въпреки всичко е неприятен и заплашителен " и " има мъж, само че е и неприятно, и ужасно “ е равно на „ няма мъж “. Това не са три разнообразни случая, а един и същи, разказан още в първото уравнение.

За всичко това не ви е необходим калкулатор. Ако се чувствате зле и уплашени, това значи, че нямате мъж. Просто има неточност в терминологията.

Ако брачният партньор ви не носи пари и вие се мъчите да изкарвате прехраната си сама, значи нямате мъж. Имате комшия, който краде храна от хладилника ви.

Ако сътрудникът ви печели задоволително, с цел да се устоя самичък, а вие би трябвало да го молите за храна, нямате мъж. Имате прочут, който отсяда в дома ви гратис.

Ако незабавно и обезверено се нуждаете от пари, а вшият мъж ви дава отговор с усмивка, че всеки има сложни моменти и нещата ще се оправят, нямате мъж. Имате другар, който изобщо не ви е непосредствен.

Ако получавате инфаркт, а обичаният ви приказва по телефона и ви споделя " Веднага отивай на доктор ", нямате мъж. Имате съчувствен другар във Фейсбук.

Ако плачете, а обичаният ви поучава да не се кахърите за дреболии и да не се изнервяте, нямате мъж. По отношение на степен на фамилиарност той се приближава до таксиметровия водач.

Ако мъжът даже употребява своята анатомия понякога по предопределение, това не значи, че имате „ мъж “.

Как можете да определите дали имате същински мъж до себе си или не? Много елементарно – с него вие сигурно не се чувствате зле и не ви е боязън.

По материали от cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР