“Много често хората взимат отношение към нещо, без да знаят

...
“Много често хората взимат отношение към нещо, без да знаят
Коментари Харесай

Карамазов за скандала с Диана Димитрова: Хората четат един статус и го приемат за чиста монета

“Много постоянно хората взимат отношение към нещо, без да знаят нищо ”, сподели артистът Владимир Карамазов във връзка със абсурда с Диана Димитрова. По думите му се прочита един статус във Facebook и се взема за чиста монета.

“Това са цялостни глупости… Този скандал доста наподобява на другия скандал с Народния спектакъл ”, сподели още Карамазов в изявление за Радио “Фокус ”, представено от Офнюз.

Той продължи разбора си с думите, че е въпрос на “някаква междинна просветеност на хората. Ако си над междинната просветеност, постоянно ще си зададеш някакви въпроси ".

Припомняме, че на 28 ноември Диана Димитрова описа във Facebook профила си за принуждение по време на фотоси, случило се преди пет години.

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", написа актрисата.

" Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди ".

Още на идващия ден Софийската районна прокуратура се самосезира във връзка статуса й, като оповестиха, че образуват кореспонденция и стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Димитрова, с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него.

Очаква се след събиране на информацията наблюдаващият прокурор да реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

В изявление за bTV Диана Димитрова загатна с кодово известие, че насилникът й е артистът Юлиан Вергов.

Няколко дни по-късно тя написа нов статус във Facebook профила си, в който приказва и за принудител от НАТФИЗ. Тя го назовава " сътрудник Василев ", което е агентурно име от Държавна сигурност на тогавашния ректор на ВУЗ-а проф. Здравко Митков.

В изявлението за Радио “Фокус ” Карамазов приказва и за абсурда в Народния спектакъл.

На 29 октомври вратата на офиса на Велислава Кръстева, която към този момент работи като пиар на Народния спектакъл, а е и някогашен пиар на Движение за права и свободи, осъмна с изкъртена табелка и надписи: " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай ". Впоследствие режисьорът Александър Морфов призна, че той е " известният причинител и че не се е крил ". Писателят Захари Карабашлиев, назначен за основен драматург на театъра през юли, и режисьорът Явор Гърдев подадоха оставки в поддръжка на Морфов.

" Имам изрично мнение по въпроса и то е доста извънредно. Единственото, което мога да кажа, е че в случай че на някого не му изнася някъде и заради някаква причина не се усеща добре, а пък всички останали се усещат добре, просто би трябвало да стане и да се замине, както аз съм го правил неведнъж. Мисля, че това е най-достойното държание ”, сподели Карамазов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР