„Много бих се радвал, ако Иван Гешев позволява на журналистите

...
„Много бих се радвал, ако Иван Гешев позволява на журналистите
Коментари Харесай

Константин Ангелов: Никой не задава важните за България въпроси

„ Много бих се радвал, в случай че Иван Гешев разрешава на публицистите да зададат въпросите, които желаят да му зададат. Няма по какъв начин да разчитаме на парламентарната съпротива, още по-малко на ръководещите, че на чуването ще зададат съответни въпроси. Няма по какъв начин да разчитаме, че някой ще ни свърши работата и по тази причина просто влязохме и си я направихме сами “.

Това описа в ефира на „ Тази заран “ деятелят от „ Да, България “ Константин Ангелов, който по време не чуването на основния прокурор хвърли по него бутафорни банкноти евро с лика на министър-председателя и неотложно беше изведен от залата.

Пред bTV младежът описа, че акцията е планувана от дълго време.

„ От три месеца чакаме да беседваме с Иван Гешев, който настойчиво отхвърля да отговори на значимите въпроси за България, като да вземем за пример за какво прокуратурата не проверява случая „ Осемте джуджета “, който е извънредно индикативен за метода, по който действа правосъдната ни система. Защо прокуратурата не проверява чекмеджетата на Борисов и банкнотите, които хвърлих, бяха отпратка тъкмо към това “, разяснява Ангелов.

След случката мъжът е изведен от НСО. По думите му пресаташето на прокуратурата отправил застрашителен жест към него.

Влязъл в постройката на Народното събрание с журналистическа акредитация, издадена от администрацията на Народното събрание.

По думите му това бил най-хубавият метод да се стигне до основния прокурор, с цел да му бъдат заложени въпросите.

„ Той избира не да се разхожда из центъра на София, а да се крие и да прави показни пиар акции по села и паланки, където няма кой да му опонира “, добави мъжът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР