Много бих искал министър-председателят или президентът да обявят, че ние

...
Много бих искал министър-председателят или президентът да обявят, че ние
Коментари Харесай

Финансисти: Ако обелим левчето, ще се покаже еврото


„ Много бих желал министър-председателят или президентът да разгласят, че ние желаеме да се присъединим към еврозоната. България има история от неустойчиви позиции. През септември 1944 година България е във война с целия свят поради неверни решения на политици. Млаката България, от доста ум, е била във война с целия свят, което приключва с окупация, танкове и изтребване на интелигенцията “.

Това разяснява финансистът Левон Хампарцумян.

„ Политиците не могат да ръководят цените и това е добре. Когато в предишното са го правили, всеки интервал е свършвал зле. Най-ниската цена на горивата е в Унгария, само че форинтата се обезцени с 40%, а лихвите минаха 20%. Всяко нещо, което вършиме срещу законите на стопанската система, се връща по противен метод “, добави той.

Според него университетските разногласия не могат да бъдат употребявани при политическите решения към . „ Колите и жилищата от дълго време са в евро “, акцентира Хампарцумян.

„ Много малко хора вършат разлика, че ние в действителност сме приели еврото. Ако обелиш левчето, изпод е еврото. Ние еврото като парична единица сме го приели – то действа с всички плюсове и минуси. Сега дебатираме присъединението към еврозоната – институционалната организация “, добави финансистът Любомир Дацов.

Според него след приемането на еврото цените няма да се покачат, а заемите ще се превултират.

„ Не разбирам за какво хората не могат да разграничат лъжите. Отиваме в Гърция и в други страни – плащаме в евро “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР