Мнението на Атака е, че този мандат трябва да бъде

...
Мнението на Атака е, че този мандат трябва да бъде
Коментари Харесай

`Отменят коалиционното споразумение между `Атака`, бледото копие на `Атака` и още по-бледото копие на `Атака`

„ Мнението на „ Атака ” е, че този мандат би трябвало да бъде приключен. Програмата, която сме подписали с партия ГЕРБ, би трябвало да бъде приключена ”.

Това коментира заместник-председателят на " Атака " Десислав Чуколов в предаването „ Здравей, България ” по повод  отстраняването на Волен Сидеров като ръководител на ПГ на „ Обединените патриоти ”.

„ Преди няколко дни са се събрали сътрудници от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация и са решили да трансформират правилника на групата. Променяйки го, към този момент да трансформират съдружното съглашение. И взема решение групата да промени съдружното съглашение. Показах и на адвокати тези документи – посмяха се. С второстепенен акт желаят да трансформират примитивен – съдружното съглашение. Искат да скапват съдружно съглашение. Във вторник НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация хванаха коалиция „ Обединени патриоти ” и я строшиха в земята. Незаконно е ”, категоричен е Чуколов.

„ Всъщност те анулират съдружното съглашение сред „ Атака ”, бледото копие на „ Атака ” и още по-бледото копие на „ Атака ”. А в действителност какъв е казусът за страната? Те строшиха тази коалиция, а ГЕРБ са подписали съглашение с тази коалиция ”, разяснява още Чуколов. По думите му от партия „ Атака ” не е била осведомена за срещата във вторник.

„ Тук не е до детронирането на Сидеров, а до детронирането на „ Атака ”, до изгубването на „ Атака ”. Направили са двама съпредседатели. А за какво няма съпредседател от „ Атака ”, за какво няма секретар на ПГ от квотата на „ Атака ”?, попита Чуколов. Според него с всичко това се цели отстраняването на партията на Сидеров от обединението.

Чуколов добави, че адвокати на " Атака " са подготвили писмо до Народното събрание по проблема.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР