ММА боецът Георги Валентинов избута Златка Райкова от живота си,

...
ММА боецът Георги Валентинов избута Златка Райкова от живота си,
Коментари Харесай

Георги би шута на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов избута Златка Райкова от живота си, тъй като тя по този начин и не съумя да почисти своята известност на палава плеймейтка, написа HotАrena.

Въпреки че през днешния ден русата Златка е влезнала съществено в ролята на улегнала жена, сполучлива дизайнерка и бизнес дама, тя не съумя да избяга от облика си на съдбовна плеймейтка, мачкала чаршафите със знайни и незнайни състоятелни мъже. Това не тревожело изключително русокоската, само че Георги считал, че нейното добро име уронва неговата известност, а точно - на сериозен състезател, изявяващ се в елитните смесени бойни изкуства.
Още откакто стана ясно, че Златка е забърсала атлетичния юноша, той автоматизирано се трансформира не в ММА боеца Георги Валентинов, с който Златка Райкова има връзка, а в "гаджето на Русата Златка ". А един път медиите лепнат ли един етикет, няма събаряне и Георги към този момент го знае съвършено.
За да резервира реномето си чисто, Георги е взел значимо решение – да не позволява половинката си Златка да му прави компания в обществения аспект на неговия живот. Става дума за образа на спортиста, построен в интернет. Оказва се, че в профилите в обществените мрежи на Валентинов за Райкова място няма.
Валентинов има оповестени фотоси със свои близки хора, само че с плеймейтката няма нито една. В мрежата той я заобикаля като демон от тамян, а изявленията му са съсредоточени най-много върху спортните му инициативи. Запознати са безапелационни, че боецът се срами от своята обичана и не желае да бъде в нейната сянка. Не ще да бъде прочут пред обществото и света като „ гаджето “, а като обособена и почтена персона, с помощта на спортните си достижения. Популярното минало на Златка му носи единствено минуси и по тази причина той предпочитал да стои надалеч от него, най-малко в общественото пространство. В персоналния им живот единствено те знаят по какъв начин стоят нещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР