MLS Range 4G е наличен от април в търговската мрежа

...
MLS Range 4G е наличен от април в търговската мрежа
Коментари Харесай

MLS Innovation пусна смартфони с гласов асистент на български

MLS Range 4G е разполагаем от април в комерсиалната мрежа на Теленор

Смартфонът MLS Range 4G разполага с 5,5-инчов екран и гласов помощник на български (източник: MLS Innovation)

Гръцката софтуерна компания MLS Innovation Inc. уголемява своя бизнес и навлиза на пазара у нас със смарт устройства, които оферират за първи път гласов помощник на български език, оповестиха от дистрибутора Innovo България.

MAIC (MLS Artificial Intelligence Centre) e новаторска технология, внедрена в продуктите на компанията, която разрешава гласово взаимоотношение през телефон или таблет на български език. Софтуерът е разполагаем във всички устройства на компанията, като дава опция на потребителите да приказват на мобилните си телефони на български език, с цел да реализират позвъняване или да изпращат известия, да търсят гласово информация в интернет или видеа в YouTube.
още по тематиката
Технологията MAIC е резултат от научно-изследователската и развойна активност на гръцкия R&D екип на MLS през последните 15 години във връзка с гласовото различаване и изкуствения разсъдък и става все по-интелигентна с възходящата ѝ приложимост.

Потребителите на MAIC ще могат да реализират позвънявания (Talk&Call), да изпращат известия (Talk&SMS), да търсят песни или видеоклипове в YouТube (Talk&Watch for Youtube), информация в интернет (Talk&Search) или да намерят най-близките аптеки, бензиностанции, заведения и други места, които ги интересуват и, в случай че е належащо, да бъдат заведени до тях.

И всичко това е налично на български език. Също по този начин, MAIC може да отваря всяко едно приложение, конфигурирано в потребителското MLS устройство като камера, фенерче, Bluetooth, времето и други.

Първият Android-базиран смарт телефон, който компанията предлага на нашия пазар, е моделът MLS Range 4G, разполагаем в комерсиалната мрежа на Теленор от началото на април.

Устройството разполага с 5,5-инчов екран, 13-мегапикселова задна камера, 3,2MP предна камера, 8-ядрен 1,3GHz процесор, 2GB оперативна памет и 16GB вътрешна памет с опция за уголемение до 64GB посредством micro SD карта, както и вграден датчик за пръстови отпечатъци. Телефонът също по този начин дава опция за работа с 2 SIM карти по едно и също време с функционалността SIM Dual.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР