Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв шанс

...
Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв шанс
Коментари Харесай

Майката на Рачков не иска Анита за снаха: Всички ти се смеят, тази ще те разори!

Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв късмет да се трансформира в фаворитка на фамилията му. Двете най-важни дами в живота на комика – майка му Станка и 22-годишната му възлюбена въобще не се харесват.

Слуховете, че сред двете има напрежение се потвърдиха по време на второто издание на „ Забраненото шоу на Рачков ” по Нова телевизия в неделя вечерта. Предаването се снима в някой от делничните дни според от графика на звездите, които вземат участие в него. За последното си предаване Митко реши да предложения в студиото в Горубляне, където са записите на шоуто, и майка си Станка. За да не застава сред чука и наковалнята, комикът настанил Анита и майка си в разнообразни браншове на залата . Така двете избегнали всякаква опция за инцидентна среща. Рачков даже показа на феновете своята родителка, която седеше на едно от най-централните места на първия ред. До нея на местата, предопределени за вип посетители бяха настанени олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева, нейният брачен партньор и треньор Валери Григоров, водещата Миглена Ангелова и половинката й Кузман Примджанов. Анита бе на задните редове, измежду останалата аудитория. В първото предаване на шоуто младата възлюбена на комика бе настанена във вип ложата, от където този път гледаше изявата на сина си баба Станка. „ Това е моята майка. Силни овации за нея! Майко, обичам те! ”, разгласи комикът и я прегърна.

Възрастната жена пристигнала предходния ден от Бургас и отседнала в тузарския дом на сина си в затворения комплекс в Панчарево „ Маунтин вю вилидж ”. Младата силиконка Анита обаче решила да избегне срещата с майката на артиста и прозорливо се изнесла.

Добродушната баба Станка била в потрес от избора на сина си. „ Мите, защо ти е това младо момиче? Имаш потребност от сериозна жена ”, кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – бухнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка считала, че половинката на Митко наподобява много вулгарно и въобще не била подобаваща партия за него. „ Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази ще те разори ”, ядосвала се майката на звездата.

2 години след раздялата си с Мария Игнатова, Рачков към този момент на всички места показва знойната русокоска от Хасково като своя публична половинка. Той се тормозил от предизвикателната й визия и татуировки, както и от голямата разлика във възрастта им, само че вярвал, че откровено го обича, писа " Уикенд ".  

Според осведомени, силиконовата хубавица коствала към 20 000 лева месечно на 48-годишния артист. Влюбеният като възпитаник Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи дарове. Една от скъпите й придобивки облага била „ Мини Купър ”, оборудван с всевъзможни екстри. За дребното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с към 80 000 лева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР