Младоженка сподели ужаса си, след като научи за изневярата на

...
Младоженка сподели ужаса си, след като научи за изневярата на
Коментари Харесай

`Разведох се със съпруга си след 21 дни - той разкри изневярата си по радиото на живо`

Младоженка показа ужаса си, откакто научи за изневярата на брачна половинка си, до момента в който шофираше към работа. Тя изясни по какъв начин е присъединила обичаната си радиостанция по време на утринното си пътешестване до работното място - и е била изумена да чуе името на брачна половинка си през високоговорителите.

Радиоводещите помолиха слушателите да изпратят истории за „ най-хубавия орален секс “, който в миналото са получавали – и брачният партньор й ги подигра, изпращайки най-запомнящото се прекарване. Тя сподели на Reddit: „ Бившият ми брачен партньор не мислеше, че съм слушала същото радио предаване, което той слушаше по време на утринното ми пътешестване до работното място. Около три седмици откакто се оженихме, двамата водещи мъже споделяха истории, написани от хората за най-хубавото устно секс, който в миналото са получавали.

„ Идиотът даже не си направи труда да прикрие името си, призна, че преди малко се е оженил, и разказа - в елементи - най-хубавия BJ в живота си.. получи нощта преди нашата женитба, от брачната половинка на най-хубавия му другар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР