Младо семейство плати хляба на цяло село. Доброто дело е

...
Младо семейство плати хляба на цяло село. Доброто дело е
Коментари Харесай

Добрият пример! Семейство плати хляба на цяло село

Младо семейство заплати хляба нацяло село. Доброто дело е от Господинци, което е с население към 500 души. Една заран, за всички живущи хора, се оказало, че има безвъзмезден самун в магазина. Дневните разноски за самун поели мъж и жена от същото село, които го създали за здраве. Да закупят самун за всички в село Господинци Невсе и Ибрахим Караилиеви решили непринудено. Мъжът се прибрал от молитва и декларирал на брачната половинка си, че ще заплати хляба на всички съселяни. И на идващия ден от селския магазин в Господинци всички си тръгнали с безвъзмезден самун.

``
реклама

За семейство Караилиеви в Господинци описват, че са скромни хора. В фамилията им царува съгласие. Имат и две дъщери. Никога не са парадирали с пари и благоприятни условия.

„ Живеят непретенциозно, едни хора, които не припечелват кой знае какво, тъй като са младо семейство. Тя е елементарна шивачка и работи в завод. Можем да си представим какъв брой е заплатата на една шивачка в един локален завод, а брачният партньор работи в произвеждане за бутилиране на минерална вода. Те имат скромни приходи, и живеят в непретенциозен дом. Ето оттова идва силата на техния жест и на тяхната добрина ” съобщи кметът на селото Ахмед Ходжов пред Нова телевизия

„ Само желая да кажа, че е от сърце. И не е за популярност. Просто по този начин за здраве и за фамилията. Не желаех хората да научават, колкото по-малко хора знаят, толкоз по-добре. Благодаря на кмета за хубавите думи ”, показа Невсе Караилиева.

Семейство Караилиеви поели разноските за към 200 хляба. Част от хората в Господинци предложили въпреки всичко да си платят, само че пари в магазина не им взели, по експлицитното гледище на Ибрахим и Невсе.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР