Младо семейство от Ботевград има нужда от помощ, за да

...
Младо семейство от Ботевград има нужда от помощ, за да
Коментари Харесай

11-месечният Марти от Ботевград се нуждае от средства за лечение

Младо семейство от Ботевград има потребност от помощ, с цел да излекуват детето си. Те се обръщат към всички хора с положителни сърца и споделят: 

``
реклама

" Имаме потребност от вашата помощ, с цел да излекуваме нашето ангелче, за което са ни нужни 13 000 Евро за рехабилитация в Турция, който са непостижими за нашето семейство. 

Трябва да съберем нужните средства до 19.08.2019г.

Мартин е на 11 месеца роди се със разширени вентрикули, проследяван е всеки месец на трансфонтанелна ехография, след което на 4 месечна възраст бяха се нараснали фрапантно вентрикулите, направихме скенер и се откри, че има вътрешна и външна Хидроцефалия, след което беше опериран с сложена клапа на гръбначния дирек. След това се надявах ме, че към този момент е приключил кошмара и Марти ще бъде едно обикновено дете, само че за жалост не стана по този начин, тъй като Марти изостана много двигателно и му бяха сложени диагнозите ДЦП и Епилепсия. 

Заминахме в Турция за второ мнение и съответно лекуване, посредством голям брой проучвания ни потвърдиха диагнозите ДЦП и Епилепсия. 

Сега детето е на 11 месеца, а към момента няма добър надзор на главата, не може да седи и няма опора на краката. Затова се нуждае незабавно от рехабилитации, имаме оферта за 19.08.2019г. за два месеца в болница Рибем Турция. 

Доктори от България споделят, че до година и шест месеца имаме късмет да навакса всичко с интензивна рехабилитация да има надзор на главата, да седи и проходи, да бъде едно обикновено дете ".

Всеки, който желае да помогне, може да го направи, като посети https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-martin-598. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР