Младо момиче от Враца има нужда от нашата помощ. 19-годишната

...
Младо момиче от Враца има нужда от нашата помощ. 19-годишната
Коментари Харесай

Да подадем ръка! Момиче от Враца вече загуби майка си заради рака, нека помогнем тя да се пребори

Младо момиче от Враца има потребност от нашата помощ. 19-годишната Гергана страда от тежко онкологично заболяване, а сумата за лекуване е непостижима за околните ѝ. Ракът е погубил майка ѝ, само че тя не стопира да се бори и има вяра, че със съдействието на положителни хора ще победи заболяването. 
Ето нейната изповед:
„ Здравейте!
Казвам се Гергана Петрова на 19 година от Враца с диагноза Остеосарком. Познавам усета на загубата – майка ми и вуйчо ми не съумяха да се преборят с рака.
Коварната болест сполетя и мен през 2017 година Оттогава животът ми е битка. След серия химиотерапия, интервенция за цялостна промяна на тазобедрена става и отново химиотерапия ракът се върна с обучение в белия дроб и ставата. Последва трагичен случай – неуместно рухване и чупене на изкуствената става, единствено добави неуместната обстановка. 
Следват две следващи животоспасяващи интервенции. Лекарската комисия взе тежкото решение да ампутира крайници. 
Към този миг лекуването ми продължава. Провеждам таргетна терапия в болница в Пловдив. Всяка седмица се постанова да вървя до там. Имам разноски както за път, по този начин и за медикаменти, които одобрявам всекидневно. Баща ми е мой персонален помощник и се постанова да се устояваме единствено с инвалидната ми пенсия и неговата заплата като помощник.
Боря се и имам вяра, че ще съумея. За да бъде допустимо това нуждая се от скъпоструваща протеза, която ще ми разреши по-свободно напредване и пълностоен метод на живот, доколкото това е допустимо, както и средства за лекуване отсега нататък. 
Сумата за протезата е 59 800 лева, като тя не включва престой и образование в протезния център. Офертата е годна 90 дни от датата на издаване (29.09.2022 г.). Валидността на офертата е изтекла и сумата може да бъде по-висока. 
Сумата е непостижима за нас. Всеки който желае и има опция, дано ми помогне “, написа младото момиче.
Дарителската сметка на Гергана е:
Уникредит Булбанк
BG28UNCR70001523532394 – в евро
BG71UNCR70001523532396 – в лв..
Титуляр: Гергана Емилиянова Петрова 
Можете да дарите и в платформата на фондация „ Павел Андреев “
Споделяйте с цел да доближи до повече донори!!!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР