Младо момиче от град Враца .Прочетете ощеГергана Петрова е на

...
Младо момиче от град Враца .Прочетете ощеГергана Петрова е на
Коментари Харесай

Да помогнем на младата Гери от Враца

Младо момиче от град Враца.
Прочетете още
Гергана Петрова е на 19 години и е с диагноза Остеосарком. Младото момиче споделя, че познава усета на загубата, защото нейната майка и вуйчо й не са успяли да се преборят с рака.

От 2017 година Гери води борба със злокачественото заболяване, което има наклонност да се среща при тинейджъри и младежи, само че може да се появи и при по-малки деца и по-възрастни хора.

" От тогава животът ми е битка. След серия химиотерапия, интервенция за цялостна промяна на тазобедрена става и отново химиотерапия ракът се върна с обучение в белия дроб и ставата ", споделя Гергана.

Гери е претърпяла и нещастен случай - нелепо рухване и чупене на изкуствената става. Следват две следващи животоспасяващи интервенции.

" Лекарската комисия взе тежкото решение да ампутира крайници. Към този миг лекуването ми продължава. Провеждам таргетна терапия в болница в гр. Пловдив ", отбелязва момичето.

Налага се всяка седмица Гери да пътува до Пловдив - и сами се досещате, че това са много разноски.

" Имам разноски както за път, по този начин и за медикаменти, които одобрявам всекидневно. Баща ми е мой персонален помощник и се постанова да се устояваме единствено с инвалидната ми пенсия и неговата заплата като мой персонален помощник ", признава 19-годишното момиче.



Гергана Петрова вярва, че ще се оправи с подлата болест. Тя има потребност от скъпоструваща протеза, която ще й разреши по-свободно напредване и пълностоен метод на живот.

" Сумата за протезата е 59 800 лева, като тя не включва престой и образование в протезния център. Офертата е годна 90 дни от датата на издаване (29.09.2022г.).  Валидността на офертата е изтекла и сумата може да бъде по-висока .

Сумата е непостижима за нас. Всеки, който желае и има опция, дано ми помогне ",  добави Гери.

Дарителската сметка на Гергана е:
Уникредит Булбанк
BG28UNCR70001523532394 – в евро
BG71UNCR70001523532396 – в лв..
Титуляр: Гергана Емилиянова Петрова 

Можете да дарите и в платформата на фондация " Павел Андреев "  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР