Младо момиче има нужда от подкрепа, за да продължи да

...
Младо момиче има нужда от подкрепа, за да продължи да
Коментари Харесай

Инцидент преобърна живота на Рали, нужна е помощ за ново начало СНИМКА

Младо момиче има потребност от поддръжка, с цел да продължи да живее и мечтае. 15-годишната Ралица Трайкова била като всички свои връстници - усмихвала се, имала другари, свои трепети и безредици. Но внезапно тийнейджърката от Харманли претърпяла нечовечен случай, който преобърнал радикално живота ѝ. Това станало през мрачния месец февруари.

Тя паднала от третия етаж на общежитие, което довело до тежки пострадвания. Рали получила забележителна черепно- мозъчна контузия,  изпаднала и в дълбока кома.

Била приета в болница в пловдивска болница, където последвали два месеца на възстановяве. Тогава положението ѝ било много тежко- с неспособност за независимо хранене и без придвижване на тялото, споделя нейната майка Грациела.

Това не попречило на нейните родители да продължат борбата за живот. Когато прибрали момичето вкъщи, те стартирали ежедневна рехалибитация, а резултати имало! Макар и постепенно...

" В рамките на 6 месеца напъните ни се възнаградиха с успех…. Бавно, само че несъмнено Рали стартира да движи крайниците си, да заема седнало състояние и да приема храна през устата, реагира на думи и даже се усмихва ", споделя майката на момичето.

За рехабилитацията са нужни експерти и инсталация, само че късмет за Рали, с цел да живее още веднъж обикновено има. От  клиника в Турция обнадеждили нея и фамилията ѝ, че младото момиче още веднъж може да се изправи на краката си. Нужни са обаче пари. Средства, с които околните на Рали не разполагат.

Затова те приканват обществото към съпричастност, с цел да може Рали още веднъж да има късмет да живее и да следва още веднъж фантазиите си.

 

Дарители към този момент са се отзовали, само че е нужно още поддръжка. Момичето към този момент е в Истанбул, където готви да стартира курса по рехабилитация.

" Мили хора, помогнете ми да съберем нужната сума за осъществяване на нужното лекуване в клиника в Турция. Вярвам в положителното! Имам вяра! Хора, помогнете на Рали да се изправи и възвърне! Благодаря Ви авансово! ", моли майката на момичето.

Може да дарите с карта PayPal,ApplePay, GooglePay, Revolut:

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР