Младо момиче е починало, след като е било оставено в

...
Младо момиче е починало, след като е било оставено в
Коментари Харесай

Момиче, 4, умира, след като е било забравено в колата от баща си, който е трябвало да я закара на училище

Младо момиче е умряло, откакто е било оставено в кола от татко си - който е отишъл напряко на работа, забравяйки, че има постави я на задната седалка.

Малкият Изи Гил де Оливейра, на 4 години, трябваше да бъде отведен на учебно заведение, само че беше открит мъртъв в автомобила в Алагоиняс, в бразилския щат Баия, в сряда. Баща й, чието име не е посочено, се съобщи на управляващите и сподели на полицията, че е схванал, че е не запомнил щерка си в колата.

Той осъзна травматичната си неточност едвам откакто получи позвъняване от жена си. Той трябвало да закара момиченцето на учебно заведение, а когато спасителите пристигнали при автомобила, детето към този момент било мъртво. Бащата беше задържан и упрекнат в непредумишлено ликвидиране и беше освободен, откакто даде показания в полицията.

Говорителят на полицията Аманда Брито, която дава отговор за случая, сподели, че 40-годишният мъж е сложил щерка му в колата, само че тя беше заспала, защото не беше привикнала той да я води на учебно заведение. Тогава той беше отишъл на работа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР