Младо момиче е новият бос на мафията по морето -

...
Младо момиче е новият бос на мафията по морето -
Коментари Харесай

Щерката на Митьо Очите пое империята му!

 Младо момиче е новият необут на мафията по морето - съвсем като в италианския сериал " Гомор "! Станислава Желязкова, първородната щерка на несебърския мафиот Митьо Очите е била коронована персонално от баща си да поеме контрола върху незаконната му империя. Това разкриха няколко самостоятелни един от различен източници от морския ъндърграунд, представени от " Уикенд “. Думите им бяха доказани и от полицията в Бургас, като техен представител призна, че Министерство на вътрешните работи разполага с оперативни данни, че Станислава коли и беси из Южното Черноморие и е новият некоронован шеф на подземния свят там.

Митьо Очите е в пандиза от предишното лято, когато бе задържан в Истанбул дружно с ятака си Бенчо Бенчев и с една от любовниците си. След това Морския Ал Капоне прекара 8 месеца в турски арест, преди тази пролет да бъде екстрадиран в България. Оттогава Желязков лежи под защита в Министерство на вътрешните работи болница, а комшия по креват му е карнобатският олигарх Миню Стайков. В негово неявяване групата му от Несебър, Поморие и Бургас извършва заповедите на щерка му Станислава, свидетелстват на морето.

 И този летен сезон първородната дъщеря на Митьо Очите се движи под солидна защита из Слънчев бряг и персонално наглежда обектите на баща си. " Охраняват я трима гавази, движат се с бронирано " Ауди " и джип " Мерцедес " 6 класа. Всеки следобяд Станислава събира мутрите си на оперативка в ресторант в Несебър и персонално им раздава дилемите. Охранителите й употребяват " тапи ", които заглушават сигналите на мобилните телефони, с цел да не бъдат подслушвани ", безапелационен е източник от бургаския ъндърграунд.

На младата дама се регистрира и оборотът. Яки батки ѝ доставят всекидневно сакове с пари. Засега полицията не разполага с публични данни, че Станислава поддържа бизнеса на баща си с опиати. Казват, че Очите още предишното лято разпоредил на организацията си непринудено да сдаде търговията с кокаин и амфетамин на морските " васали, защото осъзнавал, че бизнесът с дрога носи най-големи кахъри, а и се страхувал от зачестилите случаи на пропели негови дилъри, които, откакто бъдат задържани, го сочат като необут на дрогата. Последният подобен случай е с бургаския дилър Георги Илиев, който е измежду предпазените очевидци на Специализираната прокуратура против Митьо Очите.

Според показанията на адаша на починалия висаджийски необут Жоро Илиев, Морския Ал Капоне принуждавал дилърите от Бургас и Поморие да зареждат на едро от неговата стока. Дори и без да управлява бизнеса с опиати по морето, Станислава въпреки всичко съумява да осъществя внушителни облаги. В империята на Митьо Очите попадат няколко публични перални в Слънчев бряг, където десетки хотели перат чаршафите си. Казват, че от години това е непокътната територия на Димитър Желязков и който отвори конкурентна социална пералня, рискува палеж на обекта си. Групировката на Желязков охранява и десетки кафенета, нощни заведения и магазини в Слънчев бряг, като активността се реализира посредством бургаския филиал на " Аркус Сигурност ".

Макар Димитър Желязков да се водеше до предишното лято на длъжността " съветник " в охранителната компания, обществена загадка е, че той ръководеше репресивната конструкция. Сега мутрите от " Аркус " се подчиняват не на формалните си шефове, а на дъщерята на Митьо Очите - Станислава. Организацията прибира оборотите и на търговците на плодове и зеленчуци, както и на 4 стриптийз бара, където работят над 40 млади дами, които от вежливост ще назовем " масажистки ".

27-годишната Станислава Желязкова роди предишното лято първото си дете. Тя живее на фамилни начала с Велислав Попов от Несебър, който работи като " организатор-охрана " в " Аркус Сигурност ". Зетят на Димитър Желязков обаче нямал гангстерска закваска и капацитет да управлява мафиотската конструкция и също се подчинявал на половинката си Станислава, безапелационни са в Слънчев бряг.

 Познавачи на ъндърграунда разкриват, че макар арогантното държание и мутренски маниери на Станислава, ръководената от нея формация на баща й търпи декаданс. " Бандата към този момент не командва на плажовете на Слънчев бряг и не събира рекет от таксиметровите водачи. Изхвърлиха ги и от бизнеса с подправен алкохол, който е стихотворец от друга организация, ръководена от наместници на величия от групировката СИК ", безапелационни са по морето. Съдят я за рекет на таксиджии Станислава Желязкова е съпроцесник на баща си Димитър, само че е под гаранция, защото е майка на 8-месечно бебе. Според обвиняването на Специализираната прокуратура дъщерята на Митьо Очите е ръководела таксиметровия бизнес в организацията на баща си. Чрез десетки регистрирани компании, следени от нея и приятеля й Велислав, Станислава раздавала таксита под аренда, като събирала непостижими такси от водачите. Свидетели настояват, че плащали по 150 лв. дневно, с цел да имат право да паркират такситата си пред най-оборотните нощни заведения и кръчми в Слънчев бряг. Станислава прибирала рекет дори от файтонджиите, които плащали по 300 лв. на седмица " такса успокоение ". Пари били прибирани дори от продавачите на царевица, сладолед и плодове. " Бързооборотният рекет от дребните търговци беше събиран от Станислава, а за огромните обекти се грижеше Митьо ", свидетелстват очевидци в процеса против бандата на Димитър Желязков. Станислава отхвърля обвиняванията и твърди, че е жертва на целенасочена прокурорска експанзия. Ако тя бъде приета за отговорна и наказана, рискува присъда от 4 до 7 години затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР