Младо момче не се прибра в дома си след празненство.

...
Младо момче не се прибра в дома си след празненство.
Коментари Харесай

Майка откри тялото на сина си чрез апликация за проследяване на телефони

Младо момче не се прибра в дома си след тържество. Притеснената му майка почнала да го търси. За последно е разговаряла с 22-годишния Джош Ашуърт към 21:30 часа. Тя, дружно с родственици и другари на момчето, почнали да обикалят на сутринта, откакто вечерта не се прибира. Жената решила да употребява апликация за следене на телефони.

Приложението за следене на iPhone сподели, че телефонът му е локализиран на място покрай път Somerby Hill по A52 до до Грантъм, Линкълншир.

Майка му, Рейчъл Ашуърт, беше тази, която го откри да лежи по лице в канавка.

Свидетели в друга кола споделиха, че са видели Тресидър малко преди конфликта и считат, че е карал с над ограничаването на скоростта.
Пристигайки на мястото дамата открива безжизненото тяло на Джош в канавка до пътя. Оказва се, че младежът е блъснат с кола от друго момче. Също на 22 години, виновният лидер, който е недееспособен, е избягал след случая.

Свидетели на съдбовния конфликт, случил се предходната година, описват че са видели лидер, който се движи с превишена скорост.
Пред съда килърът на Джош декларира, че не е схванал, че е блъснал човек. Първоначално помислил, че е изскочило диво животно.

Разследването открило, че Джош е умря неотложно, след сериозна фрактура на черепа и не е имало късмет да бъде избавен.

Виновният водач е наказан на затвор за малко над седем години (86 месеца), има и възбрана да кара шест години и половина.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР