Младият защитник на Ливърпул Рис Уилямс подписа нов дългосрочен договор

...
Младият защитник на Ливърпул Рис Уилямс подписа нов дългосрочен договор
Коментари Харесай

Ливърпул преподписа с още един и го прати под наем в Суонси

Младият бранител на Ливърпул Рис Уилямс подписа нов дълготраен контракт с клуба и незабавно бе изпратен чартърен. Бранителят реализира трансфер в Суонзи в последните часове преди затварянето на летния трансферен прозорец. Бранителят, който изигра не малко мачове през предишния сезон поради кадровата рецесия в защита за Ливърпул, в този момент ще се подвизава в Чемпиъншип, където се чака да има съществена роля в защитата на Суонзи.

Това ще му помогне да натрупа скъп опит и да се завърне още по-силен на "Анфийлд ". Преди да премине в Суонзи Уилямс подписа нов контракт с Ливърпул, който е с дълготрайност до 2026 година. Той явно попада в дълготрайните проекти на клуба, само че Юрген Клоп е решил, че през този сезон няма да разчита на него и е по-добре да играе в различен клуб, където да получи по-голям късмет за изява.

През лятото Ливърпул се укрепи с Ибрахима Конате, а също така бранителите Върджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип са възобновени от травмите от предишния сезон и са подготвени за игра. Клоп разполага и с Натаниел Филипс, който евентуално ще бъде употребен в мачовете за Купата на Лигата и ФА Къп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР