Младият вратар на Левски - Пламен Андреев говори пред колегите

...
Младият вратар на Левски - Пламен Андреев говори пред колегите
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Свикнах с напрежението, Левски няма какво да губи през новата година

Младият вратар на Левски - Пламен Андреев приказва пред сътрудниците от " Блиц " малко, откакто взе присъединяване в благотворителен футболен шампионат. Ето какво показа той по горещите тематики свързани с обичания му клуб:

" Равносметката ми за полусезона е, че направихме страховит старт, по-късно имахме неуверени два месеца, в които не можахме да покажем цялостния си капацитет.

Нормално, виждам да не се въздействам от рецензиите. Свиква се с напрежението. В началото, когато започнах да играя, имаше голямо напрежение, само че към този момент съм привикнал с него и зная по какъв начин да се оправя. Натрупах много мачове и самочувствие. Треньорският щаб и съотборниците ми оказаха доста огромна поддръжка, най-голяма ми оказаха фамилията ми.

През новата година Левски няма какво да губи, би трябвало да трупаме единствено победи. Не може да оставяме нещата да не престават по този метод. Всички ще гледаме да се реваншираме.

Обстановката след отпадането от Хебър беше много гадна, само че вдигнахме главите и след два дни изиграхме мача с Ботев Враца, който спечелихме.

Пожелавам на почитателите да са живи и здрави, радостни празници и да не стопират да ни поддържат. Само Левски! ".
 Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович
Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович

Бившият състезател на " сините " за обстановката в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР