Младият вратар на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага може да премине

...
Младият вратар на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага може да премине
Коментари Харесай

Кепа може да поеме към Реал през януари

Младият вратар на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага може да премине в Реал Мадрид още през януарския трансферен прозорец, оповестява баското издание El Correo. Дебютиралият за Испания преди броени дни пазач има уговорка в размер на 20 милиона евро в контракта си, който изтича в края на сегашния сезон.

Според слуховете в Испания, “белите” желаят да си обезпечат услугите на Кепа допустимо най-скоро, най-много поради честите травми на Кейлор Навас, а и тъй като подобен трансфер е самобитна инвестиция в бъдещето.

На процедура Арисабалага може да подпише с който и да е отбор на 1 януари 2018 година, в случай че не продължи договора си с Атлетик, само че при подобен процес на нещата в Билбао евентуално ще го забият на пейката. Така трансфер в Мадрид наподобява изцяло вероятен, още повече, че след дебюта си за националния тим, Кепа ще се надява на повиквателна за Мондиал 2018, а това може да се случи единствено в случай че играе постоянно.

189-сантиметровият баск е артикул на школата на Атлетик, като дебютира за първия тим през септември 2016 година при посещение на Депортиво Ла Коруня, след което се наложи като непрекъснат първи избор под рамката за родния си отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР