Младият татко се подлага на строг режим 2 пъти в

...
Младият татко се подлага на строг режим 2 пъти в
Коментари Харесай

Алисия и Фики ваят тела със спорт, без мазно

Младият баща се подлага на непоколебим режим 2 пъти в годината


Най-важното хранене е закуската, безапелационна е атрактивната певица

 26-1  26-1-2
Две от най-популярните звезди в попфолка Алисия и Фики Стораро са известни в родния шоубизнес както със своите шлагери, по този начин и с добре поддържания си външен тип. Причината настоящите реализатори да получат такава “репутация ” в елит средите у нас е целогодишно съблюдаване на здравословен хранителен режим, смесен със спорт и тренировки. Това, което и Алисия, и Фики вършат, с цел да се грижат за телата си, е отбягване на мазни храни, разнообразно меню и “глезене ” единствено на обособени шпации от време.

“Базовите неща за хубава фигура са: спорт, добър сън, пиянство на повече вода и закуската. Тя е най-важното от трите хранения за деня, съгласно мен. Защото би трябвало да си заредя организма, когато се разсъни. След това доста по-малко ми се яде, не чувствам яростен апетит на обед или на вечеря. Също по този начин заобикалям прекомерно мазните храни, изключение върша веднъж в месеца ”, изясни пред “Труд ” Алисия.

Според сексапилната певица организмът има потребност от всички витамини, минерали, протеини, въглехидрати и той самичък си демонстрира от кое по какъв брой се нуждае. “Ние сме тези, които от алчност прекаляваме с някои неща и в следствие, когато стартираме да ядем, даже когато не сме гладни, си разширяваме стомаха. Когато си разтеглим стомаха, организмът желае от ден на ден храна и по този начин става напълняването. Просто не би трябвало да бъдем лакоми – това е главно предписание ”, добави изпълнителката на “Старай се да си първи ”.

Фики пък споделя, че поддържа тялото си с доста тренировки. “Ходя на фитнес, практикувам бокс и съблюдавам специфичен хранителен режим. Понеже съм си чревоугодник и съм предразположен да качвам килограми, постоянно когато би трябвало да вляза във форма съчетавам спорта със строга безвъглехидратна диета, която включва доста месо, повече салати и варен, чист бял ориз ”, съобщи пред “Труд ” младият баща.

По думите му единствено веднъж в седмицата си разрешава така наречен “мръсна храна ” – с цел да “дразни ” метаболизма си. “Диетата продължава 3-4 месеца и аз я съблюдавам най-малко 2 пъти в годината ”, сподели още Фики.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР