Младият талант на Бирмингам Джуд Белингам е преминал медицинските си

...
Младият талант на Бирмингам Джуд Белингам е преминал медицинските си
Коментари Харесай

Белингам премина медицински прегледи преди трансфера в Борусия Дортмунд

Младият гений на Бирмингам Джуд Белингам е минал медицинските си прегледи в Борусия Дортмунд преди да приключи прехвърлянето си на стойност над 25 милиона паунда.

Халфът отлетя от летището в Германия в четвъртък заран, с цел да реализира последната крачка преди официализирането на договорката. Германският клуб е положил всички старания да опази младока от вниманието на немската преса, откакто са били изпратени цели четири коли, които да чакат самолета, след което са потеглили в разнообразни направления, с цел да разсеят вероятно чакащите публицисти.

Белингам, който ще навърши 17 през юни, бе мечтан от редица от огромните клубове в Европа, само че в последна сметка избра офертата на Борусия. Очаква се той да се завърне в Бирмингам и да довърши акцията в Чемпиъншип, където остават още две срещи на неговия отбор, а след това ще бъде официализирана договорката сред двата отбора.

Белингам може да се преисъедини към дортмундци единствено осем дни след последната си изява с екипа на сегашния си отбор, защото тогава е планувана първата подготовка на германците за старта на подготовката за новия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР