Младият талант Мария Бакалова гостува преди дни в шоуто на

...
Младият талант Мария Бакалова гостува преди дни в шоуто на
Коментари Харесай

Мария Бакалова коментира учителя си Иван Добчев

Младият гений Мария Бакалова гостува преди дни в шоуто на Елън Дедженеръс. В предаването тя показа, че най-голямата ѝ горделивост е да бъде знак на вярата за всеки човек от България и Източна Европа, както и, че фантазиите се сбъдват и всичко е допустимо.

Самата Мария разяснява за " Булеварди " на журналиста Георги Тошев нейния учител от НАТФИЗ Иван Добчев. Изказването е отпреди два седмици преди той да каже, че не я подготвил за ролята в " Борат ", а за по-възвишени превъплъщения.

" Героите в " Борат " са малко пресилени. Важно е да наподобявам достоверно в този филм. Трябва да фенът да повярва, че такива хора в действителния свят съществува Образованието, което получих в " Сфумато " в класа на Иван Добчев постоянно е било малко оттатък, по-нататък. Повечето от наученото от театъра се пробвах да го употребявам във кино лентата. Обучението на Добчев ми оказа помощ в това, че в театърът няма втори дубъл. На сцената може да направиш лапсус или да се спънеш. Трябва да реагираш на момента. Системата на Добчев, която се пробвах да усвоя в продължения на 4 години, бе доста особена. Даже към момента не знам дали съм я усвоила ", сподели младата актриса.



Припомяме, че изявление на театралния режисьор Иван Добчев, обещано за уеб страницата " Площад Славейков ", провокира бурни разисквания в обществените мрежи.

Бургазлийката Мария Бакалова, която получи номинация за " Златен глобус " за ролята си в " Борат 2 ", приключва неговия клас в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " през 2019 година

Особено отвращение провокираха думите: " Не е неопитна, в противен случай, с тези неща доста бързо се натрупа опит. " и " Да се слагаш - на мъже или на публиката. " В коментар за Ladyzone Добчев удостовери, че е чел изявлението, в което споделя всичко това, и застава зад думите си. Той не обича Facebook и не знае за реакциите.

За Бакалова споделя, че не му е била фаворитка. " Не съм очаквал друго, аплодирам ѝ със снизходителна усмивка. "

Известният правозащитник Юлияна Методиева написа: " Вчерашното изявление на рейтингов режисьор е задоволително абсурден мотив да преговорим какво е женомразството и има ли то почва у нас. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР