Младият рапър Атанас Колев, който преди повече от година се

...
Младият рапър Атанас Колев, който преди повече от година се
Коментари Харесай

Криско прави империя! Прилапа Атанас Колев

Младият рапър Атанас Колев , който преди повече от година се раздели с певицата Мария Илиева продължава да лази по нервите й. Младата звезда първо записа песни, в които осмя държанието й към него, а в този момент готви още по-голям удар.

След като в компанията на Илиева въпреки да беше единственият рапър сега, който самичък основава плановете си и употребява единствено текстове, повлияни от живота си по образец на 2pac и други международни звезди, Колев нямаше огромен триумф. Варненецът не залагаше на банални текстове, въпреки настоящо да е единствено комерсиалното звучене.

Днес, обаче ръка към него подава новият продуцент - Криско . Криско се вживял в ролята на съветската звезда Тимати и решил да сътвори своя компания с най-хубавите поп и рап реализатори в България сега. По сходство на съветската компания на рапъра - Black star. 

Криско видя по-рано и друга сензация в рапа - Боро Първи . Но огромната хапка за него била точно привличането на Наско, който сега има най-западен бийт на песните си и елементарно би пробил в чужбина. След като загуби Гери-Никол Криско нямаше друга алтернатива за отварянето на вратата към огромния пазар, само че точно в Колев незабавно разкрил капацитет. Добрата визия и абсурден имидж на Атанас, допълнени с огромна фенска маса, незабавно впечатлили бизнес нюха на Криско и не след дълго той към този момент предложил контракт.

Така „ Адаманд “ дава огромни очаквания за бъдеща музикална империя, която да измести „ Пайнер “, а до къде ще стигне упоритостта на Криско следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР