Младият принц Луи е участвал само в няколко големи кралски

...
Младият принц Луи е участвал само в няколко големи кралски
Коментари Харесай

Наблюдението на принц Луи прошепна на сестра Шарлот по време на разходка с кралска карета

Младият принц Луи е взел участие единствено в няколко огромни кралски събития, като най-известното до момента е Коронацията на крал Чарлз и кралица Камила предишния май.

Най-малкото от трите деца на Кейт и Уилям, петгодишният Луис е добре прочут със своята огромна персона и постоянно се оповестява, че е откраднал шоуто, когато се появи, а Коронацията не беше изключение.

Докато беше в компанията на сестра си, принцеса Шарлот - на осем години - по време на огромния ден, той беше видян да беседва шушукайки с нея, а читател по устни разкри тъкмо какво са разбрали двамата млади кралски особи обсъждаха.

Експертът Жаки Прес сподели пред Daily Mail по това време, че Луис е изразил вълнението си на огромната си сестра от ръкомахащите тълпи, около които минават по пътя към Уестминстърското абатство. Четецът по устни изясни, че принц Луи е споделил на Шарлот „ Да “ и по-късно незабавно е споделил „ Вижте по какъв начин махате “, акцентирайки какъв брой доста зяпачи чакат да зърнат кралските особи. След това той отговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР