Младият полузащитник в тима на Славия Чунг Нгуен До даде

...
Младият полузащитник в тима на Славия Чунг Нгуен До даде
Коментари Харесай

17-годишен талант: Мисля, че съм готов за мачовете в efbet Лига

Младият полузащитник в отбора на Славия Чунг Нгуен До даде изявление пред Sportal.bg в Алания, където " белите " бяха на предварителен лагер. Юношеският национал призна, че е окуражен да доближи до " А " тима на България. 17-годишният футболист изрази подготвеност да се включи в борбите по терените на efbet Лига.

" Гордея се, че стигнах лагер с първия отбор на Славия, удовлетворен съм от развиването си. Като доста дребен първият ми тим беше ЦСКА, само че по-късно се реалокирах в Славия. За мен Славия е моят дом, удовлетворен съм от школата и в действителност се веселя, че съм в този клуб. Не, не симпатизирах на ЦСКА като дете, просто татко ми ме записа там, само че не ми хареса в този клуб. Затова се реалокирах в Славия. Иван Иванов е доста мощен треньор, той учи децата на футбол, философията му за спорта е доста работа. Славия дава късмет на младите.

Усещам поддръжката на опитните играчи в Славия. Закачат ме от време на време, само че е значимо да има смях в лагера. Понякога им откликвам. Харесва ми атмосферата в тима. Златомир Загорчич желае дисциплинираност от нас, и той има добра философия за футбола, чувам го. Президентът на клуба ме направлява, съгласно мен той чака да се наложа в първия тим и се надявам да не го отчайвам. Мисля, че съм подготвен за мачове в efbet Лига.

Моите родители са решили да живеят в България, тук съм се родил, цялостен живот съм в България. Една от висшите ми цели е да доближи до националния тим на България. Много ще се веселя, в случай че това се случи. 

Трудно ми е да уравновесявам учебното заведение и футбола, дори в този момент едвам ме пуснаха на лагера. Важно и образованието, би трябвало да го има. Футболистът би трябвало да знае какво да прави след футбола. Любимият ми предмет в учебно заведение е спортът, а и математиката. Фен съм на Манчестър Сити от 2011-а, съчувствува и на Барселона. И на Славия, несъмнено. Идолът ми е Шави. Всеки футболист мечтае да доближи до огромната европейска сцена, само че трябват доста работа и тренировки ", съобщи 17-годишният полузащитник.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР