Младият певец Валентин Велчев от Враца стана „Певец на годината

...
Младият певец Валентин Велчев от Враца стана „Певец на годината
Коментари Харесай

Гордост! Врачанинът Валентин Велчев стана „Певец на годината 2021“ /снимки/

Младият артист Валентин Велчев от Враца стана „ Певец на годината 2021 “, научи организация BulNews.
Любимецът на Пирин Фолк получи статуетката в категорията за дебют след сполучливата година, в която взе участие два пъти на фестивала в Сандански с песните „ Пирински орли “ и „ Благословен “ и получи премията на журналистическото жури. Барбито на фолка Гергана му сервира статуетката-микрофон с думите: „ За мен е огромно наслаждение да връча тази премия за дебют на едно момче, което аз персонално познавам от дълги години и се веселя, че неговата фантазия се сбъдна! Това е Валентин Велчев! Вальо, поисквам ти на първо място да бъдеш здрав, да продължаваш да твориш и да обичаш музиката по този начин както би трябвало “.
“Певец на годината - дебют” е поредна оценка за моя труд и тя ме кара да стъпвам по-смело по трънливите пътища на славата. Важно е човек да върви с високо вдигната глава. Важни са първите стъпки във всяко едно начинание. Благодарен съм по тази причина, че съм оценен и още повече, че получих премията от моя кумир - Гергана! Благодаря от сърце и на лорд Евгени Минчев, без който нямаше да има това събитие и му поисквам доста здраве, триумфи и цветущ рожден ден още един път! “, съобщи след награждаването си Валентин Велчев. Той поздрави гостите в столичния клуб The Steps с последния си шлагер „ Мамо “.
Собственик на марката и уредник на премиите „ Певец на годината “ е светският пиар и продуцент лорд Евгени Минчев, а почетният комитет, който номинира спечелилите, е управляван от доктор Йовко Червенков и нотариус Милена Георгиева, а членове са Веска Пенкова – номинирана за Бизнесдама на годината, Мая Хътчънс, Ники Младжов, Силвия Хрисимова-Шонлебе, Гери Тодорова, Цветелина Маймарова, доктор Смилен Смилов, Мануела Костадинова, Мариана Печеян и Елена Кристиано.
Гала церемонията „ Певец на годината “ стартира с едноминутно безмълвие в памет на огромната Ваня Костова, отишла си единствено преди няколко седмици. Естрадните митове Мими Иванова и Силвия Кацарова получиха награди за повсеместен принос, а измежду отличените бяха още Бони, Михаела Маринова, дует Експоуз, Dih Ramos. Блюдата на трапезата бяха обезпечени от Станислав Сивков и Niko. Сред 125-те посетители бяха притежателят на Дарик радио Радосвет Радев, режисьорът и продуцент Магърдич Халваджиян, тв легендите Ники Кънчев и Нели Хаджийска, италианската бизнесдама Моника Алиати, проф. Йонко Мермерски, който е за броени дни в България. Интересни персони от Италия, Англия, Израел и Германия освежиха празненството, на което звуча единствено българска музика.



Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР