Младият норвежки нападател на Хееренвеен Мартин Йодегор е аут до

...
Младият норвежки нападател на Хееренвеен Мартин Йодегор е аут до
Коментари Харесай

Сезонът приключи за талант на Реал Мадрид

Младият норвежки нападател на Хееренвеен Мартин Йодегор е навън до края на сезона. 19-годишният атакуващ халф се контузи при успеха на отбора си с 2:1 против Хераклес Алмело в мач от холандското състезание. Тийнейджърът бе в титулярния състав, само че бе сменен наложително в 61-ата минута, откакто не съумя да доиграе срещата.

От Хееренвеен оповестяват, че норвежкият атакуващ халф е с фрактура на метатарзална кост и няма да играе повече този сезон. Това не е първата контузия на Йодегор този сезон - през декември той бе отвън строя поради счупена кост на глезена.

Йодегор, който преди няколко години бе считан за един от най-големите гении в европейския футбол, е благосъстоятелност на испанския гранд Реал Мадрид. През януари 2017 година той мина чартърен за 18 месеца в Хееренвеен и през лятото ще се завърне на “Сантиаго Бернабеу”.

С фланелката на холандския отбор Йодегор записа 43 мача и 3 гола. За първия отбор на “лос бланкос” той има едвам 2 срещи. Йодегор има и 12 дуела за националния тим на Норвегия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР