Младият нападател на Дженоа Пиетро Пелегри едва ли ще остане

...
Младият нападател на Дженоа Пиетро Пелегри едва ли ще остане
Коментари Харесай

Юве и Монако наддават за съотборник на Гълъбинов

Младият нападател на Дженоа Пиетро Пелегри надали ще остане в отбора и след края на сезона. 16-годишният гений към този момент има 2 гола в Серия " А " от началото на сезона и за подписа му се конкурират много клубове. Най-сериозен е ползата на Ювентус, само че Монако ще се опита да изпревари " бианконерите " и да си обезпечи подписа на Пелегри.

Вчера представители на Юве са се срещнали с управлението на Дженоа, с цел да обсъдят възможния трансфер. Предложението на " остарялата госпожа " включва 10 млн. евро плюс още 20 млн. под формата на бонуси в идващите години.

Според трансферния гуру Джанлука Ди Марцио, от Монако също са излезли с оферта на обща стойност 30 млн., само че 20 от тях обезпечени и единствено 10 млн. са планувани като
бонуси. Осввен това, монегаските могат да обезпечат повече минути на терена на младока, до момента в който в Ювентус той надали ще играе постоянно поради голямата конкуренция.

Пелегри е роден през 2001 година, само че в Дженоа не се тормозят да му гласоподават доверие. Съотборникът на Андрей Гълъбинов вкара първия си гол в елита още през предишния сезон, а от началото на сегашния има 6 мача и 2 попадения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР