Младият меринджей Янко Радев, прочул се преди години от предаването

...
Младият меринджей Янко Радев, прочул се преди години от предаването
Коментари Харесай

Замесиха младия меринджей в убийство

Младият " меринджей " Янко Радев, прочул се преди години от предаването “Съдебен спор " по Нова, се замеси в ликвидиране в родното си село Градинарово, област Варна. То станало в неделя и съгласно проверяващите е осъществено от брата на Янко.

Всичко почнало предната вечер. Тогава Янко обикалял из селото и отварял електрическите табла на хората. Продължил и на идващия ден, този път с него бил и брат му Митко. Двамата се скарали с 54-годишния локален гражданин Живко, който им направил забележка.

Братята обаче нямали никакви планове да престанат. Започнал скандал, който траял няколко минути, преди Янко да блъсне Живко на земята. Тогава Митко се нахвърлил на мъжа. Извадил нож и го наръгал няколко пъти, без да се интересува, че в близост има хора. Един от очевидците бил студент по медицина и незабавно се притекъл на помощ, само че все пак не могъл да избави живота на индивида. Друг очевидец пък задържал двамата братя, до момента в който не пристигнала полиция, която задържала двамата.

Митко е упрекнат за убийството и е арестуван под стража, а младият меринджей Янко като негов помощник и е с мярка на неотклонение домакински арест. Кметът на селото Симеон Иванов изясни пред “24 часа ", че двамата от години основават проблеми в селото. Самият той обаче не знаел детайлности за убийството, тъй като бил в болничен. Описа жертвата като човек, който работел където откри. Не бил конфликтен.

Янко стана звезда през 2012 година поради пикантен скандал с някогашната си тъща Катя, която не му давала да вижда 3-годишното си дете. Той потърси предаването “Съдебен спор ", а тъща му го назова “млад меринджей ", имайки поради управител. Тя изсипа куп гневни обиди по негов адрес, налетя и да го бие. Мъжът години наред работил като озеленител в Германия. През 2016 година, до момента в който беше там, даде 600 евро на телефонни измамници, които го заблудиха, че парите са за лекуването на сина му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР