Младият мъж, който скочи от 5 -тия етаж на кооперация

...
Младият мъж, който скочи от 5 -тия етаж на кооперация
Коментари Харесай

Оперираха мъжа, скочил от 5-тия етаж на кооперация в Благоевград

Младият мъж, който скочи от 5 -тия етаж на кооперация в Благоевград е опериран, положението му е обезпокоително, има действителна заплаха за живота му. Настанен е в частната болница в регионалния град. Както писахме, малко преди 18 часа нощес е подаден сигнал за открит гол, оцапан с кръв, неподвижен мъж пред кооперацията.

Пристигналите на място медици открили, че мъжът има витални индикатори и незабавно е превозен в частната болница. Настанен е в реанимация и квалифициран за интервенция, заради голям брой вътрешни контузии. Претърпял е неколкочасова интервенция, не може да бъде превозен до столично заведение, защото положението му не разрешава.

Припомняме, че случаят шокира минувачи, станали очевидци на случилото се. Наблизо били и момчета от общинския инспекторат, които чули писъците на жена, първи отишли на мястото и видели падналия мъж. Помислили, че е мъртъв, само че медицинският екип открил, че е жив.

При идването на служителите на реда се открило, че в жилището е брачната половинка на падналия, която лъхала на алкохол, тя също не била облечена. Предпогала се, че двамата са използвали с изключение на огромно количество алкохол и опиати. Семейството имало дрязги от дълго време.

Нямали деца. Съседи описват, че от към 2 години се пропили съществено и свадите сред тях зачестили. Скандал евентуално е имало и през вчерашния ден. " Има драма в това семейство, имаха си проблем, който дълги години се мъчеха да разрешат, не съумяха да имат деца и това безусловно ги побърка, описват техни познати. Пропиха се... Лекарите не дават прогнози за живота на мъжа. Образувано е разследване за склоняване към самоубийство.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР