Младият мъж е обвинен за това, че умишлено е умъртвил

...
Младият мъж е обвинен за това, че умишлено е умъртвил
Коментари Харесай

Убиецът на Виола застана пред съда и поиска съкратен процес

Младият мъж е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил младата жена , както и че без съответно позволение е държал високорискови наркотични субстанции в жилището си. Станев може да получи най-тежкото наказване, планувано в закона - пожизнен затвор без право на подмяна.

"Заслужавам сред 20 и 30 години затвор. Това не трябваше да се случва ", сподели Стефан Станев преди началото на съвещанието, представен от Нова телевизия.

Когато се изправи пред градските магистрати килърът изиска делото му да се гледа по съкратена процедура . Ако съдът се съгласи, това може да понижи наказването му с 1/3 от допустимо най-тежкото. Така няма да има и чуване на очевидци.

Родителите на Виола - Валери и Райна Николови, желаеха кръвнина от 350 хиляди лв. от килъра на щерка си.

На 23 юни 29-годишната хубавица Виола - студентка в Датския лицей, бе пребита с железен стик, душена и наръгана с нож от Стефан, който подозирал, че тя му е изневерила. Двамата живеели дружно от няколко месеца. След като умъртвил приятелката си , 29-годишният мъж тръгнал с колата си към морето. По пътя качил стопаджии, които по-късно пребил и ограбил. Ден по-късно Стефан Станев бе арестуван в Созопол.

По искане на прокуратурата, младият мъж бе настанен за експертиза в психиатричната болница към ловешкия затвор. Заключението на специалистите бе, че той е вменяем и може да дава отговор пред съда за дейностите си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР