Младият изпълнител продължава да пили нервите на баща си Тони

...
Младият изпълнител продължава да пили нервите на баща си Тони
Коментари Харесай

Нервите са опънати до скъсване: Тони Стораро направи мечешка...

Младият реализатор продължава да пили нервите на татко си Тони Стораро

Емрах Стораро не стопира да забърква кавги към себе си, само че този път с постъпката си срина имиджа на цялото си семейство. Малкият правоприемник на индивида глас непрекъснато кара татко си да се срами, за разлика от възпитания си брат Фики. 

Очевидци са възмутени от държанието му и най-много от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро много постоянно отпусна крайници си върху газта, с което гази безочливо закона и заплашва хиляди животи. Това демонстрира и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка. 

Той е с доста скъпо возило, евентуално същото, което Тони Стораро му купи, с цел да го накара да се раздели с Теди Александрова.  На клипа се вижда, че изпълнителят и съперникът му са улучили точния миг, тъй като двулентовият път, по който се движат, е празен.

Малкият Стораро е подкарал с гневна скорост мощен Mercedes AMG, а противникът му се е наместил комфортно в Audi и натиска газта до ламарината. 

На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на " Евала " малко след старта изостава и в действителност до финала диша прахта на съперника си, написа show.blitz.bg.

Много произшествия станаха в последно време, провокирани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя. В обществените мрежи поучават Тони Стораро да вземе незабавни ограничения и да озапти сина си, преди да е лишил нечий почтен живот и да прекара личния си подобен зад решетките.

Видео от " Телеграф "  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР