Младият дизайнер Фатих Осман от модна къща Faith In Fatih

...
Младият дизайнер Фатих Осман от модна къща Faith In Fatih
Коментари Харесай

Турската звезда Ханде Йенер снима клип в костюм на български дизайнер

Младият дизайнер Фатих Осман от фешън къща Faith In Fatih е може би единствения българин в „ обетованата “ земя на турския шоубизнес. Той е измежду малцината модисти, чийто театрални костюми и аксесоари носят едни от най-големите звезди в Турция.

След като преди година поп певицата Ажда Пеккан включи Фатих в екипа на последния си видео план, в този момент друга музикална звезда облече негов театрален костюм.

Турската дива Ханде Йeнер, която е една от стилните икони на Балканите, се довери на родния дизайнер за една от визиите си за клипа към последния си сингъл „ Aklimda “ (В мислите ми). Поканата към Фатих Осман още веднъж идва от турския стилист Беркер Уску, който се грижи за визията на куп известни артисти, артисти и модели от южната ни съседка.

Песента, която е с електронно и съвременно звучене, към този момент притегли вниманието на меломаните и дава обещание да се трансформира в един от музикалните шлагери на Лято 2022. Във видеото Йенер се появява в зарязан нощен клуб, а режисьор на продукцията е рапъра Tepki.

Именно той трансформира Ханде в киберпънк героиня на игра в пространството, която идва от един антиутопичен свят.

„ Когато преди 4 месеца получих позвъняване от екипа на Ханде Йенер, с цел да предложа театрална визия, знаех, че не би трябвало да играя на несъмнено, а да прекрача нови граници на творчеството и смелостта в креативен аспект.

Предложих визия, която мигновено бе утвърдена и пожелана от целия ѝ креативен екип. Един театрален костюм, който след персонални проби, беше оценен като нещо, което не трябва да бъде похабено за еднократно присъединяване на певицата, а в противен случай, да му се откри почтено място.

Именно тогава взеха решение да употребяват визията за видеото към новия й сингъл. Според моите наблюдения, има нещо правилно в това, че света на турския шоубизнес е малко затворен и аз съм нехарактерен образец.

Въпреки всичко, попаднеш ли в него, вратите ти се отварят за доста нови планове “, споделя усещанията си от работата с турските звезди Фатих Осман.

До края на годината 25-годишния дизайнер има оше проекти за интернационалните колаборации, а наесен следва да пусне и нова капсулна сбирка, която ще зарадва феновете на стилния му бранд.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР