Младият депутат от „Продължаваме промяната” Радослав Василев претърпя рядко виждан

...
Младият депутат от „Продължаваме промяната” Радослав Василев претърпя рядко виждан
Коментари Харесай

Млад депутат от ПП си глътна езика на сефтето от трибуната

Младият народен представител от „ Продължаваме промяната” Радослав Василев претърпя рядко виждан срам при първото си изявление от трибуната в Народното събрание.
29-годишният Радослав Василев излезе на трибуната, с цел да се включи в нажежения спор, разразил се към основаването на краткотрайна парламентарна комисия по въпросите с енергийната рецесия и да направи първо изявление. На няколко пъти той опита да каже нещо свястно, само че устата му пресъхна и думите едвам излизаха.
Младежът общо взето наговори клишета и безмислици, явно не запомнил речта си и най-после, откакто се усети, стартира да се извинява и се отдръпна от трибуната.
"През последните 12 години... ", опита да се да каже Василев, само че не съумя. Притеснен, той нахвърли няколко думи, само че в последна сметка се отхвърли. "Исках да кажа... Извинявайте ", сподели Радослав Василев и се върна на мястото.
Част от сътрудниците му в залата въпреки всичко се отнесоха със снизхождения към младостта му и го възнаградиха с овации, с цел да му вдъхнат кураж.
Малко по-късно Василев още веднъж се качи на трибуната, само че този път, загърбил терзанието, съумя да се изкаже.
Да насърчи младия си сътрудник реши Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. "Първо поздравявам младия сътрудник, който откри сили да излезе на тази естрада. Убеден съм, че идващия път ще се показа доста по-добре от нас, които сме дълги години тук ", похвали го той, след което залата гръмна в овации.
В същото време, профилът му във фейсбук демонстрира, че Радослав не е от най-стреснатите и притеснителни младежи. "Оооо, какъв брой си елементарен! ", е написал над шлагера на 100 кила актуалният народен представител през юли. От коментар на негов другар се подразбира, че най-вероятно засяга Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР